Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Inmaken, conserveren > K. Iden > Inmaken en Bewaren

Inmaken en Bewaren

  • Auteur: K. Iden
  • Hardcover, 126 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2005
  • Uitgeverij: Ruitenberg Boek
  • ISBN 13: 9789055136629
€ 6,95

Levering via bol.com

Beschrijving Inmaken en Bewaren

De tijd is voorbij dat we zelf fruit en groenten teelden en de jaarlijkse oogst wel moesten inmaken, omdat we zoveel aardbeien of zoveel bonen niet in een keer konden verwerken. Dat neemt niet weg dat het inmaken en inleggen van fruit en groenten een heel leuke bezigheid is die ook nog eens verrassend resultaten oplevert. Met de goed uitvoerbare recepten in dit boek maakt u potten overheerlijke jam, marmelade, gelei of chutney, waarmee u veel succes zult oogsten.

Gerelateerde boeken:

Het Nieuwe Haagse Kookboek Het Nieuwe Haagse Kookboek

Het Nieuwe Haagse Kookboek is een basiskookboek voor iedereen die zich de grondbeginselen van de kookkunst eigen wil maken.


Lees verder
Risotto Risotto

Veel mensen kennen risotto wel, maar zouden het zelf niet snel maken. Risotto laat zien dat dit helemaal niet zo heel moeilijk is.


Lees verder
50 Curries uit India 50 Curries uit India

Camellia Panjabi laat de veelzijdigheid van de Indiase keuken goed zien door een gevarieerd aanbod van curries in haar boek.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: K. Iden
  • Vertaler(s): Werkman, W.
  • ISBN 13: 9789055136629
  • Gewicht: 392 gram
  • Afmeting: 20 x 177 x 223 mm