Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > M. Halm > Het balsamico-azijn kookboek

Het balsamico-azijn kookboek

  • Auteur: M. Halm
  • Hardcover, 95 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 1998
  • Uitgeverij: Lantaarn B.V., De
  • ISBN 13: 9789054267959
€ 9,99

Levering via bol.com

Beschrijving Het balsamico-azijn kookboek

Door zijn volle smaak en karakteristieke intensiteit is balsamico-azijn voor fijnproevers niet meer uit de kookkunst weg te denken. Met dit fantastische kookboek kunt u nu in uw eigen keuken de schitterende culinaire deugden van dit oude elixer ontdekken.Naast een uitgebreide inleiding over de geschiedenis van de orignele balsamico-azijn vindt u in dit boek recepten van voorgerechten, bijgerechten, salades en vinaigrettes, hoofdgerechten met vlees of vis en zelfs desserts.

Gerelateerde boeken:

Le Bernardin Cook Book Le Bernardin Cook Book

Een boek over het restaurant Le Bernardin in New York. Een in vis gespecialiseerd boek dat al jaren aan de absolute top staat.


Lees verder
Denk Groenten / De handleiding Denk Groenten / De handleiding

De handleiding die hoort bij de Denk Groenten! reeks.


Lees verder
Momofuku Momofuku

Chef-kok David Chang over Aziatische smaken en onberispelijke ingrediënten, over Ramen noodles en zijn voorkeur voor varkensvlees.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: M. Halm
  • Illustrator(s): Barnhurst, N.
  • ISBN 13: 9789054267959
  • Gewicht: 471 gram
  • Afmeting: 13 x 212 x 231 mm