Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > M. Halm > Het balsamico-azijn kookboek

Het balsamico-azijn kookboek

  • Auteur: M. Halm
  • Hardcover, 95 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 1998
  • Uitgeverij: Lantaarn B.V., De
  • ISBN 13: 9789054267959
€ 9,99

Levering via bol.com

Beschrijving Het balsamico-azijn kookboek

Door zijn volle smaak en karakteristieke intensiteit is balsamico-azijn voor fijnproevers niet meer uit de kookkunst weg te denken. Met dit fantastische kookboek kunt u nu in uw eigen keuken de schitterende culinaire deugden van dit oude elixer ontdekken.Naast een uitgebreide inleiding over de geschiedenis van de orignele balsamico-azijn vindt u in dit boek recepten van voorgerechten, bijgerechten, salades en vinaigrettes, hoofdgerechten met vlees of vis en zelfs desserts.

Gerelateerde boeken:

Italian Food Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.


Lees verder
Jamie does... Jamie does...

Een kookboek van Jamie Oliver over 6 verschillende landen, klassiekers uit de streek worden afgewisseld met gerechten die Jamie onderweg leert.


Lees verder
Het Nieuwe Haagse Kookboek Het Nieuwe Haagse Kookboek

Het Nieuwe Haagse Kookboek is een basiskookboek voor iedereen die zich de grondbeginselen van de kookkunst eigen wil maken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: M. Halm
  • Illustrator(s): Barnhurst, N.
  • ISBN 13: 9789054267959
  • Gewicht: 471 gram
  • Afmeting: 13 x 212 x 231 mm