Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Wolfgang Hübner > Michael Wissing > Gember

Gember

recepten voor fijnproevers

  • Auteur: Wolfgang Hübner & Michael Wissing
  • Hardcover, 103 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Lantaarn B.V., De
  • ISBN 13: 9789054265368
€ 11,95

Levering via bol.com

Beschrijving Gember

Heerlijke recepten voor fijnproeversGember doet niet alleen goed, de smaak is ook goed. Hoe geraffineerd hij wordt toegepast in onze westerse keuken bewijzen de 60 verfijnde, gemakkelijk te bereiden gerechten, die op prachtige wijze in beeld zijn gebracht.Als extra bij de recepten is er onderhoudende en goed gefundeerde informatie over de verspreiding van gember vanuit het Verre Oosten over de hele wereld, met wetenswaardigheden over herkomst, verbouw en verwerking. Er wordt verhaald over de goede eigenschappen van gember, onder andere als geneesmiddel en afrodisiacum.

Gerelateerde boeken:

Miss Dahl Miss Dahl's heerlijkheden

De paperback versie van Miss Dahl's heerlijkheden bevat een geïllustreerde foodmemoir van Sophie Dahl, kleindochter van Roald Dahl.


Lees verder
Denk Groenten / De handleiding Denk Groenten / De handleiding

De handleiding die hoort bij de Denk Groenten! reeks.


Lees verder
Jamie Jamie's Italie

Jamie's Italie bevat meer dan 120 gloednieuwe recepten, samen een prachtige verzameling authentieke gerechten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Wolfgang Hübner & Michael Wissing
  • Co-auteur(s): Wissing, Michael
  • Vertaler(s): Jong, Akkie de
  • ISBN 13: 9789054265368
  • Gewicht: 673 gram
  • Afmeting: 18 x 184 x 294 mm