Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Voorgerechten

Voorgerechten

inspiraties voor een smaakvol diner

  • Auteur:
  • Hardcover, 254 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Lantaarn B.V., De
  • ISBN 13: 9789054265283
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving Voorgerechten

Het ideale voorgerecht vindt u in voorgerechten, of u nu een soep of een salade wilt serveren, een pastagerecht of een hartige taart. Van eenvoudig en informeel voor de dagelijkse maaltijd tot stijlvol en verfijnd voor een bijzonder etentje, dit boek bevat alle ingrediƫnten voor een geweldig begin van een geslaagd diner.

Gerelateerde boeken:

Under Pressure, Cooking Sous Vide Under Pressure, Cooking Sous Vide

Under Pressure (Cooking Sous Vide) is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt.


Lees verder
Ad Hoc at Home Ad Hoc at Home

Thomas Keller deelt elke-dag-recepten in zijn laatste boek.


Lees verder
French Provincial Cooking French Provincial Cooking

Met een altijd aanwezige eenvoud verkent Elizabeth David de authentieke smaken en texturen van de provincies Elzas, Provence, Bretagne, en de Savoie.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Redactie
  • Illustrator(s): Fowler, Jared
  • ISBN 13: 9789054265283
  • Gewicht: 1232 gram
  • Afmeting: 30 x 215 x 268 mm