Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Chocolade
Chocolade
recepten die je moet hebben
- Auteur:
- Hardcover, 255 bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- 1e druk, 2009
- Uitgeverij: Lantaarn B.V., De
- ISBN 13: 9789054265047
Beschrijving Chocolade
Chocolade is een lekkernij wat smaak en kleur aan het leven geeft en zou een verplicht ingrediënt in uw keukenkastje moeten zijn. Dit boek laat de eindeloze mogelijkheden zien van alle mogelijke soorten chocolade. Verrukkelijke taarten, knapperige koekjes, gemakkelijk en snel te maken desserts of een eenvoudige plak cake: in Chocolade leest u hoe u ze moet maken. Chocolade staat boordevol smakelijke toprecepten – van koekjes tot muffins en stijlvolle desserts, en van extravagante cakes tot feestelijke taarten.
Gerelateerde boeken:

Claudia Roden keert naar Turkije, Libanon en Marokko en gaat op speurtocht naar nieuwe en oude receptuur uit die landen.
Lees verder

English Food van Jane Grigson is de klassieker over het Engels culianaire erfgoed. Het boek stamt oorspronkelijk al uit 1974 maar wordt door Penguin nog steeds uitgegeven.
Lees verder

52 wereldgerechten van Gordon Ramsay, Jonnie Boer, Herman den Blijker, Jamie Oliver, Erik van Loo en vele anderen
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur:
- Vertaler(s): Hoogakker, Arenda
- Illustrator(s): Fowler, Jared
- ISBN 13: 9789054265047
- Gewicht: 1212 gram
- Afmeting: 28 x 213 x 268 mm