Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > H. den Engelsen > Het gouden tapas boek

Het gouden tapas boek

  • Auteur: H. den Engelsen
  • Hardcover, 114 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Lantaarn B.V., De
  • ISBN 13: 9789054263845
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Het gouden tapas boek

Luxe tapasrecepten in een prachtig boek met schitterende kleurenfoto's. Begin uw volgende feestje eens met een paar heerlijke hapjes uit eigen keuken. Ook dit boek is samengesteld door chef-kok Hans den Engelsen, van restaurant 't Raedthuys te Duiven, en brengt u op fantastische ideeën met recepten die al uw gasten in verrukkingzullen brengen.U vindt onder andere recepten als verse zalm met kappertjes en peterselie, tomatenbrood met sjalotjes en gegrilde aubergines in knoflookolie.Dankzij de duidelijke aanwijzingen zult u van uw volgende party iets fantastisch – en smakelijks – maken.

Gerelateerde boeken:

Peen & ui Peen & ui

Chefkok Herman den Blijker kookt meer dan 60 bijzondere gerechten met peen en ui.


Lees verder
MICHELIN RODE GIDS NEDERLAND / NETHERLANDS / 2011 MICHELIN RODE GIDS NEDERLAND / NETHERLANDS / 2011

De nieuwe Michelin-Gids, ontdek nu de selectie voor 2011 van van de Michelin inspecteurs.


Lees verder
I Know How to Cook I Know How to Cook

I Know How to Cook is de Engelse vertaling van Je sais cuisiner, de absolute bestseller uit de Franse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: H. den Engelsen
  • ISBN 13: 9789054263845
  • Gewicht: 634 gram
  • Afmeting: 20 x 193 x 248 mm