Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > H. den Engelsen > Het gouden amuse boek

Het gouden amuse boek

  • Auteur: H. den Engelsen
  • Hardcover, 113 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Lantaarn B.V., De
  • ISBN 13: 9789054263838
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Het gouden amuse boek

Hans den Engelsen, chef-kok van restaurant 't Raedthuys te Duiven heeft een kookboek samengesteld met de heerlijkste amuses om uw diner mee te beginnen. De recepten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto's.Wat dacht u van gebraden kalfslende, loempia van gekonfijte eendenbout, of flensjes gevuld met kruidencrème?Allemaal overheerlijk!En wat heel handig is: de amuses zijn van tevoren klaar te maken, zodat u ontspannen uw diner kunt beginnen.

Gerelateerde boeken:

Pluijm Op Pad Pluijm Op Pad

Culinair avonturier René Pluijm neemt je mee op zijn zoektocht naar de bron van voedselschatten in Europa.


Lees verder
Peen & ui Peen & ui

Chefkok Herman den Blijker kookt meer dan 60 bijzondere gerechten met peen en ui.


Lees verder
Gastronomisch woordenboek / Frans-Nederlands Nederlands-Frans Gastronomisch woordenboek / Frans-Nederlands Nederlands-Frans

Hét woordenboek voor de gastronoom, onmisbaar voor de liefhebber van de Franse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: H. den Engelsen
  • ISBN 13: 9789054263838
  • Gewicht: 647 gram
  • Afmeting: 17 x 185 x 248 mm