Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > H. den Engelsen > Het gouden amuse boek

Het gouden amuse boek

  • Auteur: H. den Engelsen
  • Hardcover, 113 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Lantaarn B.V., De
  • ISBN 13: 9789054263838
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Het gouden amuse boek

Hans den Engelsen, chef-kok van restaurant 't Raedthuys te Duiven heeft een kookboek samengesteld met de heerlijkste amuses om uw diner mee te beginnen. De recepten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto's.Wat dacht u van gebraden kalfslende, loempia van gekonfijte eendenbout, of flensjes gevuld met kruidencrème?Allemaal overheerlijk!En wat heel handig is: de amuses zijn van tevoren klaar te maken, zodat u ontspannen uw diner kunt beginnen.

Gerelateerde boeken:

Argentinísima Argentinísima

In Argentinísima deelt Carola Verschoor de Berkhout haar kennis en haar passie voor de Argentijnse keuken.


Lees verder
De Dikke Vegetarier De Dikke Vegetarier

Deze Nederlandstalige editie van Bittmans veel geprezen How to cook everything vegetarian heeft de titel De dikke vegetariër meegekregen.


Lees verder
De Grote Larousse Gastronomique De Grote Larousse Gastronomique

De Grote Larousse Gastronomique is het klassieke naslagwerk voor koks. Het boek bevat in totaal meer dan 3.800 recepten aan aanverwante artikelen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: H. den Engelsen
  • ISBN 13: 9789054263838
  • Gewicht: 647 gram
  • Afmeting: 17 x 185 x 248 mm