Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > C. Bardi > Rome
Rome
en de provincies van Latium
- Auteur: C. Bardi
- Paperback, 120 bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- 1e druk, 2001
- Uitgeverij: Lantaarn B.V., De
- ISBN 13: 9789054261582
Beschrijving Rome
UIT ETEN IN ITALIE: ROMEDe overvloedige Romeinse tafel weerspiegelt het levenslustige temperament van de inwoners. Het genieten van eten in de Eeuwige Stad is al sinds de dagen van het Romeinse Rijk een groot feest geweest. Rome biedt u een schat aan verrukkelijke recepten voor pasta en antipasti, tweede gangen, groenten en desserts. Van klassiekers als spaghetti met ei en spek tot gebraden lam met artisjokken en aardbeien in witte wijn bevat dit boek voor elk wat wils.
Gerelateerde boeken:

De basis geeft een overzicht van de kooktechnieken en snijtechnieken die iedere kok moet beheersen.
Lees verder

Sam & Sam Clark bereiden weer fantastische recepten in Moro Londen. Veel recepten komen uit de Mediterraanse keuken.
Lees verder

The Whole Beast: Nose to Tail Eating is een echte "foodie" klassieker. Het is het manifest van Fergus Henderson voor het totaalgebruik van ingredienten in de keuken.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: C. Bardi
- Redactie: Leach, A. / MacRae, A. / Gestel, J.J. van
- Vertaler(s): Philipse, M.C.
- Illustrator(s): Lanza, M.
- ISBN 13: 9789054261582
- Gewicht: 454 gram
- Afmeting: 11 x 206 x 232 mm