Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > C. Bardi > Rome

Rome

en de provincies van Latium

  • Auteur: C. Bardi
  • Paperback, 120 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2001
  • Uitgeverij: Lantaarn B.V., De
  • ISBN 13: 9789054261582
€ 7,50

Levering via bol.com

Beschrijving Rome

UIT ETEN IN ITALIE: ROMEDe overvloedige Romeinse tafel weerspiegelt het levenslustige temperament van de inwoners. Het genieten van eten in de Eeuwige Stad is al sinds de dagen van het Romeinse Rijk een groot feest geweest. Rome biedt u een schat aan verrukkelijke recepten voor pasta en antipasti, tweede gangen, groenten en desserts. Van klassiekers als spaghetti met ei en spek tot gebraden lam met artisjokken en aardbeien in witte wijn bevat dit boek voor elk wat wils.

Gerelateerde boeken:

Rick Stein ontdekt de Oriënt Rick Stein ontdekt de Oriënt

Het nieuwe boek van Rick Stein bevat 150 recepten met de smaken van het Verre Oosten


Lees verder
Groot Indonesisch kookboek Groot Indonesisch kookboek

Een echte culinaire klassieker. Hele generaties Nederlanders hebben dankzij dit boek de Indonesische keuken leren kennen.


Lees verder
Bouchon Bouchon

In Bouchon worden alle gerechten bereid met de precisie van een toprestaurant, de smaken perfect bijeengebracht en de presentatie tot in detail uitgewerkt.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: C. Bardi
  • Redactie: Leach, A. / MacRae, A. / Gestel, J.J. van
  • Vertaler(s): Philipse, M.C.
  • Illustrator(s): Lanza, M.
  • ISBN 13: 9789054261582
  • Gewicht: 454 gram
  • Afmeting: 11 x 206 x 232 mm