Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Jeni Wright > De Pasta bijbel

De Pasta bijbel

een complete gids voor de pastaliefhebber

  • Auteur: Jeni Wright
  • Paperback, 256 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 16e druk, 2009
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048301607
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving De Pasta bijbel

De pastabijbel is een complete gids voor de pastaliefhebber. Aan de hand van foto's wordt stap voor stap getoond hoe gemakkelijk het is om zelf verse pasta te maken.Dit boek bevat aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het zelf maken van pasta, het combineren van smaken en sauzen en de juiste wijnkeuze.Meer dan 150 inspirerende recepten, van klassieke sauzen tot fantastische salades en van maaltijdsoepen tot ovenschotels, worden in dit geweldige pastaboek getoond.

Gerelateerde boeken:

52 Weekendmenu 52 Weekendmenu's

Goed uitgewerkte, bijzondere recepten in stap-voor-stapvorm, bedoeld voor zowel hobbykoks als mensen die minder ervaring hebben in de keuken.


Lees verder
Cucina Cucina

Een toonaangevende boek over de klassieke Italiaanse keuken. Cucina wordt door de dames van het Londonse River Cafe als bijbel beschouwd.


Lees verder
Delicieus Delicieus

De fijnste patisserie en lekkerste taarten klaargemaakt door de Parijse meesters zelf: Passard, Stohrern, Hermé, Lenôtre, Fauchon...


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jeni Wright
  • Redactie: Hagenouw, Renate / Fraser, Linda
  • Vertaler(s): Witsenburg, Anda
  • ISBN 13: 9789048301607
  • Gewicht: 1302 gram
  • Afmeting: 22 x 230 x 297 mm