Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Rebecca Baugniet > 500 stoof- & ovenschotels

500 stoof- & ovenschotels

heerlijke recepten voor een perfecte eenpansmaaltijd

  • Auteur: Rebecca Baugniet
  • Hardcover, 287 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 5e druk, 2009
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048301348
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving 500 stoof- & ovenschotels

500 stoof- & ovenschotels is een omvangrijke collectie recepten voor voedzame maaltijden die niet een hele dag voorbereiding vergen en waarvoor u niet al uw pannen nodig hebt. Het zijn recepten voor de perfecte eenpansmaaltijd: veelzijdig, makkelijk klaar te maken, goed in te vriezen en ideaal om ook een dag later nog op te warmen.Een nieuwe blik op deze makkelijke manier van koken die past in een gezond eetpatroon, met een verrassende selectie verse, seizoensgebonden gerechten.500 recepten voor al uw lievelingskostjes – en nog veel meer. Hier vindt u alles wat u nodig hebt om te genieten, indruk te maken op gasten of uw gezin een goede maaltijd voor te zetten.Aandacht voor speciale wensen, zoals vegetarische, veganistische en caloriearme gerechten. Zo weet u zeker dat u de perfecte maaltijd kunt vinden voor elke gelegenheid.

Gerelateerde boeken:

Ramsay Ramsay's beste menu's

De Britse chefkok Gordon Ramsay heeft in dit kookboek 52 heerlijke menu's samengesteld. Allen bestaan ze uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een desserts.


Lees verder
Cuisine, 1000 klassiekers uit de Franse keuken Cuisine, 1000 klassiekers uit de Franse keuken

Deze kookbijbel brengt u duizend bekende Franse gerechten, stuk voor stuk klassiekers van de rijke Franse culinaire traditie.


Lees verder
Pier Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Rebecca Baugniet
  • Vertaler(s): Thomas, Marijne
  • ISBN 13: 9789048301348
  • Gewicht: 579 gram
  • Afmeting: 30 x 158 x 159 mm