Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Vegetarisch koken

Vegetarisch koken

een praktische no nonsense gids

  • Auteur:
  • Hardcover, 383 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048301164
€ 12,50

Levering via bol.com

Beschrijving Vegetarisch koken

Steeds meer mensen ontdekken dat vegetarisch eten voedzaam en heerlijk is. De enorme variatie aan verse seizoensproducten die nu te koop is in winkels en op markten, brengt creatief koken en eten binnen ieders handbereik. Dit basiskookboek is niet alleen bedoeld voor vegetariƫrs en veganisten, maar voor iedereen die ervan houdt heerlijk voedsel te bereiden, te serveren en vooral te eten.

Gerelateerde boeken:

Bread Bread

Een handboek met een missie: mensen inspireren zelf brood te bakken en de kant-en-gesneden fabrieksbroden te verlaten.


Lees verder
Gerookte lekkernijen Gerookte lekkernijen

Koken met gebruik van de rookoven. Hoe doe je dat precies en welke ingredienten zijn het lekkerst? Gerookte lekkernijen legt het haarfijn uit.


Lees verder
Groot Indonesisch kookboek Groot Indonesisch kookboek

Een echte culinaire klassieker. Hele generaties Nederlanders hebben dankzij dit boek de Indonesische keuken leren kennen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Scarlett, Kay
  • Vertaler(s): Nijs, Paulina de
  • ISBN 13: 9789048301164
  • Gewicht: 825 gram
  • Afmeting: 27 x 177 x 235 mm