Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Vegetarisch koken

Vegetarisch koken

een praktische no nonsense gids

  • Auteur:
  • Hardcover, 383 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048301164
€ 12,50

Levering via bol.com

Beschrijving Vegetarisch koken

Steeds meer mensen ontdekken dat vegetarisch eten voedzaam en heerlijk is. De enorme variatie aan verse seizoensproducten die nu te koop is in winkels en op markten, brengt creatief koken en eten binnen ieders handbereik. Dit basiskookboek is niet alleen bedoeld voor vegetariƫrs en veganisten, maar voor iedereen die ervan houdt heerlijk voedsel te bereiden, te serveren en vooral te eten.

Gerelateerde boeken:

What to Cook and How to Cook it What to Cook and How to Cook it

What to Cook and How to Cook it is het ultieme stap-voor-stap boek voor iedereen die tot in perfectie wil leren koken.


Lees verder
Tender Volume 02. A cook`s guide to the fruit garden Tender Volume 02. A cook`s guide to the fruit garden

Tender: Volume II - A cook`s guide to the fruit garden is de definitieve gids voor het koken met fruit.


Lees verder
Topkoks voor Thuiskoks 2 Topkoks voor Thuiskoks 2

52 wereldgerechten van Gordon Ramsay, Jonnie Boer, Herman den Blijker, Jamie Oliver, Erik van Loo en vele anderen


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Scarlett, Kay
  • Vertaler(s): Nijs, Paulina de
  • ISBN 13: 9789048301164
  • Gewicht: 825 gram
  • Afmeting: 27 x 177 x 235 mm