Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Vegetarisch koken

Vegetarisch koken

een praktische no nonsense gids

  • Auteur:
  • Hardcover, 383 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048301164
€ 12,50

Levering via bol.com

Beschrijving Vegetarisch koken

Steeds meer mensen ontdekken dat vegetarisch eten voedzaam en heerlijk is. De enorme variatie aan verse seizoensproducten die nu te koop is in winkels en op markten, brengt creatief koken en eten binnen ieders handbereik. Dit basiskookboek is niet alleen bedoeld voor vegetariƫrs en veganisten, maar voor iedereen die ervan houdt heerlijk voedsel te bereiden, te serveren en vooral te eten.

Gerelateerde boeken:

Kook ze! Chic Kook ze! Chic

De Kook Ze!-reeks wil naast recepten ook relevante culinaire artikels presenteren, in CHIC is dit magazinegedeelte nog uitgebreid.


Lees verder
Cucina Cucina

Een toonaangevende boek over de klassieke Italiaanse keuken. Cucina wordt door de dames van het Londonse River Cafe als bijbel beschouwd.


Lees verder
Italian Food Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Scarlett, Kay
  • Vertaler(s): Nijs, Paulina de
  • ISBN 13: 9789048301164
  • Gewicht: 825 gram
  • Afmeting: 27 x 177 x 235 mm