Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > De studentenkookgids / deel Pasta

De studentenkookgids / deel Pasta

  • Auteur:
  • Paperback, 256 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048300808
€ 7,95

Levering via bol.com

Beschrijving De studentenkookgids / deel Pasta

Meer dan 200 overheerlijke pastasauzen voor bij gedroogde of verse pasta Van klassieke sauzen als Bolognesesaus en Saus van geroosterde groenten tot wat ongewonere sauzen als Romige walnoot-dolcelattesaus Verdeeld in overzichtelijke hoofdstukken die het je makkelijk maken een keuze te maken

Gerelateerde boeken:

Hemelse Modder Hemelse Modder

Een boek over het restaurant en zijn chefkok, uitgegeven tijdens het 25-jarig bestaan. Een rustige vormgeving en duidelijke nadruk op de gerechten maken het een heerlijk boek om door te bladeren en om uit te koken.


Lees verder
Plat prefere 2 Plat prefere 2

Plat Préféré is een kookboek over de meest geliefde recepten van bekende mensen. Jeroen Meus kookt de gerechten en beschrijft ze in dit kookboek.


Lees verder
Bouchon Bouchon

In Bouchon worden alle gerechten bereid met de precisie van een toprestaurant, de smaken perfect bijeengebracht en de presentatie tot in detail uitgewerkt.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Timmerman, Tanja
  • ISBN 13: 9789048300808
  • Gewicht: 568 gram
  • Afmeting: 20 x 184 x 198 mm