Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Francis van Arkel > Lepelamuses
Lepelamuses
35 smaakvolle recepten voor op een lepel
- Auteur: Francis van Arkel
- Hardcover, 96 bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- 01e druk, 2009
- Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN 13: 9789048300204
Beschrijving Lepelamuses
Gezien het grote succes van het eerste Amuse boek, blijkt maar weer eens hoe de amuse leeft in Nederland. Het is dan ook heel aantrekkelijk om een amuse voorgeschoteld te krijgen, liefst bij een aperitief, een glaasje wijn of een sapje. Lekker even genieten, de smaakpapillen losmaken en gewoon genieten.Je kunt thuis heerlijke amuses maken waar je gasten hun vingers bij aflikken. In dit geval de lepel bij aflikken, hun amuselepel wel te verstaan. U vindt in dit boek 35 recepten van amuses die allemaal zodanig zijn bereid zodat ze prima op een amuselepel passen. Ingedeeld in hoofdstukken kunt u naar believe kiezen uit lepelamuses met vleeswaren, vlees, vis, schaal- en schelpdieren en natuurlijk ook vegetarische varianten.
Gerelateerde boeken:

Het hele jaar eten uit eigen Tuin geeft advies om langer van verse, zelf gekweekte producten te genieten. Door raskeuze en het bewaren van de oogst.
Lees verder

Het 5e River Cottage Handbook gaat over de kustlijn. In deze gezaghebbende gids neemt John Wright ons mee op reis naar de kust.
Lees verder

Een kookboek vol heerlijke tapas. Geschreven door Simone Ortega, bekend van 1080 recepten.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: Francis van Arkel
- Illustrator(s): Huting, Jurriaan
- ISBN 13: 9789048300204
- Gewicht: 507 gram
- Afmeting: 15 x 207 x 249 mm