Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Wijn en dranken > Peter van der Meer > Frederike van Oostveen > Wat proef ik?

Wat proef ik?

wijn is zoveel lekkerder als je er meer van weet

  • Auteur: Peter van der Meer & Frederike van Oostveen
  • Paperback, 207 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Van Dishoeck
  • ISBN 13: 9789047513315
€ 14,99

Levering via bol.com

Beschrijving Wat proef ik?

ï»'Veel mensen drinken regelmatig een glas wijn. Gewoon omdat ze dat lekker vinden. Maar wat bepaalt nu eigenlijk of je een wijn lekker vindt? Je eigen smaak natuurlijk. Maar ook wat je proeft. En daarover gaat dit boek. Want als je een slok wijn drinkt, proef je letterlijk duizenden dingen tegelijk. En zou het nou niet aardig zijn om daar wat meer van te weten? Wat proef ik? geeft een compleet overzicht van alles wat leuk is om te weten als je een glas wijn drinkt. Je leert je eigen smaak kennen om gerichter wijn te kiezen en kopen. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod: - uitleg over waar de smaak van wijn vandaan komt en welke invloed de wijnmaker hierop heeft - een eenvoudig wijn-aroma-diagram dat je meteen kunt toepassen bij het proeven - taalgebruik om de smaak van wijn te beschrijven (handig in een restaurant of winkel) - uitleg over wijnetiketten en wat ze zeggen over de wijn Wat proef ik? is praktisch als opzoekboek, als gebruiksaanwijzing bij wijnkeuze en als ‘werk’-boek bij het thuisproeven.

Gerelateerde boeken:

Kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool Kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool

Het kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool is alweer in de 27e druk. Blijvend actueel!


Lees verder
Delicieus Delicieus

De fijnste patisserie en lekkerste taarten klaargemaakt door de Parijse meesters zelf: Passard, Stohrern, Hermé, Lenôtre, Fauchon...


Lees verder
Under Pressure, Cooking Sous Vide Under Pressure, Cooking Sous Vide

Under Pressure (Cooking Sous Vide) is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Peter van der Meer & Frederike van Oostveen
  • Co-auteur(s): Oostveen, Frederike van
  • Illustrator(s): Kuenen, Denise
  • ISBN 13: 9789047513315
  • Gewicht: 399 gram
  • Afmeting: 20 x 134 x 195 mm