Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Wijn en dranken > Harold Hamersma > Wijnreis door mijn lichaam

Wijnreis door mijn lichaam

over de positieve effecten van wijn drinken

  • Auteur: Harold Hamersma
  • Paperback, 191 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Nieuw Amsterdam
  • ISBN 13: 9789046807026
€ 17,50

Levering via bol.com

Beschrijving Wijnreis door mijn lichaam

Harold Hamersma heeft bij de Gourmand Cook Book Awards twee prijzen gewonnen. Wijnreis door mijn lichaam is uitgeroepen tot het beste Nederlandse wijn- en gezondheidsboek in de categorie Best Wine & Health Book. De Grote Hamersma 2011 is uitgeroepen tot de beste Nederlandse wijngids in de categorie Best Guide.7000 flessen per jaar en kerngezondNaar de invloeden van wijn op ons lichaam wordt over de hele wereld veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. Wat opvalt is de enorme hoeveelheid positieve conclusies. Wijnschrijver/publicist/journalist Harold Hamersma heeft hier een bovengemiddelde belangstelling voor vanwege zijn quotum van rond de 7000 flessen per jaar. Hamersma heeft de derde druk van zijn boek volledig geactualiseerd en van een aantal nieuwe hoofdstukken voorzien. Zo is er baanbrekend nieuws te melden over de invloed van alcohol op borstkanker, ongeboren vrucht en dementie en blijkt wijn zelfs een probaat middel in geval van een gebroken hart. Een mustread voor iedereen die van wijn houdt en gezond wil leven.10.000 exemplaren verkocht. Nu geactualiseerde midprice.

Gerelateerde boeken:

Dat koop je bij de Turk Dat koop je bij de Turk

Waar vind je granaatappels, dadels, lamsgehakt en de heerlijkste verse yoghurt? Bij de Turk.


Lees verder
Paddestoelen uit de keuken van Carluccio Paddestoelen uit de keuken van Carluccio

Misschien wel het meest uitgebreide kookboek over paddestoelen. Naast de vele recepten ook een veldgids over eetbare en giftige paddestoelen.


Lees verder
De Basis De Basis

De basis geeft een overzicht van de kooktechnieken en snijtechnieken die iedere kok moet beheersen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Harold Hamersma
  • Redactie: Brugman, Baukje
  • ISBN 13: 9789046807026
  • Gewicht: 310 gram
  • Afmeting: 18 x 150 x 216 mm