Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Anne-Katrin Weber > Taart & gebak
Taart & gebak
- Auteur: Anne-Katrin Weber
- Hardcover, 64 bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- 1e druk, 2010
- Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN 13: 9789044725599
Beschrijving Taart & gebak
Loopt het water u al in de mond? Dit boek staat vol recepten voor verrukkelijke taarten en allerlei soorten ovenvers gebak. Van een sappige marmercake, volle chocoladetaart of luchtige kwarktaart tot een feestelijke laagjestaart met frambozen, een frisse citroenvlaai of een knapperige muesliplaatkoek: de lekkerste keukenklassiekers zijn aangevuld met veel nieuwe recepten. Omdat alles heel eenvoudig is uitgelegd, kunt u uw familie en vrienden moeiteloos verrassen met wat lekkers uit de oven. Als u weinig tijd hebt, gaat u meteen naar het laatste hoofdstuk voor taarten die supersnel klaar zijn. Voor de finishing touch kunt u uw creaties in een oogwenk glazuren en garneren.
Gerelateerde boeken:

Een paperbackuitgave van Claudia Roden's succesvolle boek A book of Middle Eastern Food. Inmiddels al de 90ste druk!
Lees verder

Cuisine & Art bevat bijzondere en kunstzinnige gerechten van topkok Jannis Brevet van het 2-sterren restaurant Inter Scaldes.
Lees verder

In Flavors of France neemt Alain Ducasse de lezer mee op reis en laat de mooiste en heerlijkste ingrediënten en gerechten zien, ruiken en proeven die Frankrijk te bieden heeft.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: Anne-Katrin Weber
- Vertaler(s): Hul-Aalders, Yvonne van't
- ISBN 13: 9789044725599
- Gewicht: 319 gram
- Afmeting: 12 x 170 x 208 mm