Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Teubner > Groot handboek sauzen

Groot handboek sauzen

  • Auteur: Teubner
  • Hardcover, 416 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044723717
€ 24,95

Levering via bol.com

Beschrijving Groot handboek sauzen

Basissauzen, bereidingswijzen en receptenBechamelsaus, hollandaise, Aziatische vinaigrette, kreeftenboter, vleesjus, pindasaus, all'arrabiata, salsa verde, kersensaus, sabayon, chocoladesaus, appel-karamelsaus… In dit lijvige handboek staat écht alles over de bereiding van sauzen en fonds. De sauzen zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken: sauzen voor vlees, wild, gevogelte, vis en zeevruchten, pastasauzen, sauzen voor bij groenten, aardappelen en salade en ten slotte zoete sauzen voor bij desserts en fruit. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe u te werk moet gaan. Samen met de bereiding van de saus krijgt u steeds een recept voor een gerecht waar u de saus bij kunt serveren. Als toegift krijgt u ook nog uitvoerige keukenhulp bij 'ongelukjes'. Met tips en trucs om moeilijke situaties en onverwachte probleempjes op te lossen. En achter in het boek staat een tabel met een overzicht van alle sauzen om snel de passende saus terug te vinden. Kortom, dit boek is een onmisbare keukenhulp voor iedereen die van koken houdt!

Gerelateerde boeken:

Twee gulzige Italianen Twee gulzige Italianen

In Twee gulzige Italianen delen Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo hun gezamelijke kennis over de Italiaanse keuken met de lezer. Het boek bevat ruim 100 recepten.


Lees verder
Food and Cooking of Peru Food and Cooking of Peru

Food and Cooking of Peru laat de tradities, ingredienten en smaken van Peru zien aan de hand van 60 heerlijke recepten.


Lees verder
Le Bernardin Cook Book Le Bernardin Cook Book

Een boek over het restaurant Le Bernardin in New York. Een in vis gespecialiseerd boek dat al jaren aan de absolute top staat.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Teubner
  • Vertaler(s): Naus, Harry
  • ISBN 13: 9789044723717
  • Gewicht: 1112 gram
  • Afmeting: 32 x 171 x 222 mm