Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > C. Schmedes > Jam en gelei

Jam en gelei

  • Auteur: C. Schmedes
  • Hardcover, 64 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044717785
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Jam en gelei

De sterren op uw ontbijttafel. Hoe begint u de dag goed? Met kersen-espressojam of met passievruchtengelei? Misschien met iets aparts, zoals cranberryjam met rode bieten of vijgenjam met amandelen? In dit boek vindt u bijzondere, nieuwe recepten die ongetwijfeld voor afwisseling op uw sneetje brood zullen zorgen. Koud geroerd, gekookt, op smaak gebracht met specerijen: in jam, gelei en marmelade laten vruchten zich van hun beste kant zien. Bovendien zijn de zoete verleidingen niet alleen heel lekker, ze zien er ook fantastisch uit en zijn dus ideaal om cadeau te geven.

Gerelateerde boeken:

Italian Food Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.


Lees verder
Moro Londen Moro Londen

Sam & Sam Clark bereiden weer fantastische recepten in Moro Londen. Veel recepten komen uit de Mediterraanse keuken.


Lees verder
Mijn keukengeheimen Mijn keukengeheimen

Skye Gyngell laatste kookboek, Mijn Keukengeheimen, is wederom een ode aan verse ingredienten en heerlijke smaakcombinaties.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: C. Schmedes
  • Vertaler(s): Naus, H.
  • ISBN 13: 9789044717785
  • Gewicht: 316 gram
  • Afmeting: 14 x 174 x 211 mm