Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > C. Schmedes > Jam en gelei

Jam en gelei

  • Auteur: C. Schmedes
  • Hardcover, 64 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044717785
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Jam en gelei

De sterren op uw ontbijttafel. Hoe begint u de dag goed? Met kersen-espressojam of met passievruchtengelei? Misschien met iets aparts, zoals cranberryjam met rode bieten of vijgenjam met amandelen? In dit boek vindt u bijzondere, nieuwe recepten die ongetwijfeld voor afwisseling op uw sneetje brood zullen zorgen. Koud geroerd, gekookt, op smaak gebracht met specerijen: in jam, gelei en marmelade laten vruchten zich van hun beste kant zien. Bovendien zijn de zoete verleidingen niet alleen heel lekker, ze zien er ook fantastisch uit en zijn dus ideaal om cadeau te geven.

Gerelateerde boeken:

Kaiseki Kaiseki

Kaiseki is een ode aan de seizoenen. Het is zonder twijfel één van de beste kookboeken over de Japanse keuken.


Lees verder
Modernist Cuisine Modernist Cuisine

De Modernistische Cuisine is een encyclopedie en een gids voor de wetenschap van de hedendaagse professionele keuken.


Lees verder
Voor altijd zomer Voor altijd zomer

Voor altijd Zomer van Nigella Lawson zit vol heerlijke recepten voor dit seizoen: barbecuerecepten, salades en gerechten die in de tuin of op het balkon zijn te eten


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: C. Schmedes
  • Vertaler(s): Naus, H.
  • ISBN 13: 9789044717785
  • Gewicht: 316 gram
  • Afmeting: 14 x 174 x 211 mm