Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > R. Hess > Lekker barbecueën & grillen

Lekker barbecueën & grillen

  • Auteur: R. Hess
  • Hardcover, 128 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2007
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044714951
€ 16,95

Levering via bol.com

Beschrijving Lekker barbecueën & grillen

Originele ideeën en recepten waarvan u het hele jaar kunt genieten!In dit boek vindt zowel de vleesliefhebber als de vegetariër originele ideeën en recepten om vlees, vis en groenten te roosteren boven het smeulende vuur. Klassiekers als spareribs, gemarineerde lamskoteletten, barbecueworstjes en gegrilde reuzengarnalen…, maar ook gevulde inktvis, pikant varkensvlees uit Jamaica of hamburgers met pijnboompitten zullen u en uw gasten doen watertanden. En het kan ook verrukkelijk zijn zonder vlees: verschillende groentespiesen, gegrilde avocado's, maiskolven met chili-honingboter of oesterzwammen met citroenolie… Kortom, dit boek bevat voor elk wat wils! - Barbecueën en grillen in elk seizoen: in de zomer op de barbecue, in de winter of als het regent met de ovengrill, tafelgrill of grillpan - Heerlijke grillideeën met vlees, vis en groenten, plus recepten voor dips, sauzen, salades en andere bijgerechten - Extra: alles over houtskool, gas- en elektrische grill, tips om op een gezonde manier te roosteren en om vlees, vis en groenten te verfijnen met marinades en kruiden

Gerelateerde boeken:

Elizabeth Davids beste recepten Elizabeth Davids beste recepten

Een verzameling van de beste recepten van Elizabeth David. Meer dan 150 heerlijke, mediterrane gerechten


Lees verder
Ramsay Ramsay's beste menu's

De Britse chefkok Gordon Ramsay heeft in dit kookboek 52 heerlijke menu's samengesteld. Allen bestaan ze uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een desserts.


Lees verder
De Dikke Vegetarier De Dikke Vegetarier

Deze Nederlandstalige editie van Bittmans veel geprezen How to cook everything vegetarian heeft de titel De dikke vegetariër meegekregen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: R. Hess
  • ISBN 13: 9789044714951
  • Gewicht: 831 gram
  • Afmeting: 17 x 216 x 277 mm