Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Dieetboeken > B. Speck > Het bloedgroependieet voedingswijzer

Het bloedgroependieet voedingswijzer

  • Auteur: B. Speck
  • Paperback, 128 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2005
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044701210
€ 12,50

Levering via bol.com

Beschrijving Het bloedgroependieet voedingswijzer

Overzichtelijke voedingstabellen voor de verschillende bloedgroepen - handige combinatielijsten voor het hele gezin.Volgens de bloedgroepentheorie van de Amerikaanse arts Peter J. D´Adamo is het effect dat voedingsmiddelen hebben op onze gezondheid in grote mate bepaald door onze bloedgroep. Zo hebben mensen met bloedgroep O er baat bij om regelmatig vlees op het menu te zetten, terwijl het voor iemand met bloedgroep AB beter is dat hij juist zo veel mogelijk vlees door vis vervangt. Om precies te weten welke voedingsmiddelen voor u in aanmerking komen en welke u beter kunt vermijden, biedt deze praktische voedingswijzer voor elke bloedgroep een gedetailleerd overzicht van de voornaamste producten, ingedeeld per voedingsgroep. Omdat heel wat mensen vaak voor twee personen of voor een heel gezin moeten koken, met mogelijk verschillende bloedgroepen, is het niet altijd even gemakkelijk om de bloedgroepentheorie in de praktijk om te zetten. Speciaal daarvoor heeft de auteur aparte voedingslijsten uitgewerkt, waarin de bloedgroepen met elkaar worden vergeleken. Dankzij deze handige combinatielijsten vindt u in een oogopslag welke ingredïenten voor de verschillende bloedgroepen aan te raden zijn, welke u altijd mag gebruiken en welke u beter van het menu kunt schrappen. Daarmee is dit boekje ook meteen een onmisbare hulp voor uw inkopen!

Gerelateerde boeken:

English Food English Food

English Food van Jane Grigson is de klassieker over het Engels culianaire erfgoed. Het boek stamt oorspronkelijk al uit 1974 maar wordt door Penguin nog steeds uitgegeven.


Lees verder
Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken

Het kookboek van de klassieke keuken, dat al sinds zijn verschijning geldt als de bijbel voor de kookliefhebber.


Lees verder
Vegetables Vegetables

Vegetables van Nigel Slater is gevuld met 400 heerlijke recepten en vele prachtige verhalen van deze topkok over zijn tuin.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: B. Speck
  • Vertaler(s): Kunze, Andrea
  • ISBN 13: 9789044701210
  • Gewicht: 191 gram
  • Afmeting: 15 x 120 x 160 mm