Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Richard Carroll > Lekker!

Lekker!

koken met kruiden & specerijen

  • Auteur: Richard Carroll
  • Hardcover, 256 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2010
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036627467
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Lekker!

Bij het kruiden van gerechten is het de kunst precies genoeg kruiden of specerijen te gebruiken om de smaak van het gerecht beter uit te laten komen zonder het uiteindelijke resultaat erdoor te laten overheersen. Sommige kruiden en specerijen laten zich optimaal combineren met bepaalde ingrediƫnten en dat maakt koken nu juist zo spannend en leuk. Soms zijn de minst voor de hand liggende combinaties spectaculair lekker! In dit boek vindt u maar liefst honderdvijfentwintig tongstrelende recepten met verschillende spannende kruiden en specerijen.

Gerelateerde boeken:

Mijn keukengeheimen Mijn keukengeheimen

Skye Gyngell laatste kookboek, Mijn Keukengeheimen, is wederom een ode aan verse ingredienten en heerlijke smaakcombinaties.


Lees verder
Escoffier voor iedereen (Ma cuisine) Escoffier voor iedereen (Ma cuisine)

Ma Cuisine is het boek van Auguste Escoffier, geschreven voor de amateurkok. Een standaardwerk met een totaaloverzicht van de klassieke Franse keuken.


Lees verder
Het hummingbird bakboek Het hummingbird bakboek

Het hummingbird bakboek, vol heerlijke recepten uit de beste banketbakkerij in Londen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Richard Carroll
  • Vertaler(s): Thomas, Marijne
  • Illustrator(s): Elton, Andrew
  • ISBN 13: 9789036627467
  • Gewicht: 1451 gram
  • Afmeting: 25 x 235 x 304 mm