Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Richard Carroll > Lekker!

Lekker!

koken met kruiden & specerijen

  • Auteur: Richard Carroll
  • Hardcover, 256 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2010
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036627467
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Lekker!

Bij het kruiden van gerechten is het de kunst precies genoeg kruiden of specerijen te gebruiken om de smaak van het gerecht beter uit te laten komen zonder het uiteindelijke resultaat erdoor te laten overheersen. Sommige kruiden en specerijen laten zich optimaal combineren met bepaalde ingrediƫnten en dat maakt koken nu juist zo spannend en leuk. Soms zijn de minst voor de hand liggende combinaties spectaculair lekker! In dit boek vindt u maar liefst honderdvijfentwintig tongstrelende recepten met verschillende spannende kruiden en specerijen.

Gerelateerde boeken:

Twee gulzige Italianen Twee gulzige Italianen

In Twee gulzige Italianen delen Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo hun gezamelijke kennis over de Italiaanse keuken met de lezer. Het boek bevat ruim 100 recepten.


Lees verder
Four Fish Four Fish

Whether it’s wild or farmed, fresh or tinned, in batter or a bento box, we’re eating more fish than ever before. But what’s the story behind the fish on your plate?


Lees verder
De Basis De Basis

De basis geeft een overzicht van de kooktechnieken en snijtechnieken die iedere kok moet beheersen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Richard Carroll
  • Vertaler(s): Thomas, Marijne
  • Illustrator(s): Elton, Andrew
  • ISBN 13: 9789036627467
  • Gewicht: 1451 gram
  • Afmeting: 25 x 235 x 304 mm