Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Hollands

Da's pas koken / Hollands

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036627115
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Da's pas koken / Hollands

De Nederlandse keuken heeft zich weliswaar laten beïnvloeden door de Franse en Duitse keuken, maar staat toch op zichzelf en is uniek. De bereidingswijze is relatief eenvoudig, de ingrediënten komen liefst van eigen bodem en wij kiezen graag voor de combinatie aardappel, groente en vlees op ons bord. In dit boek vindt u tientallen heerlijke recepten voor puur hollandse vleesgerechten, visgerechten, salades, bijgerechten en toetjes.

Gerelateerde boeken:

Catalan Cuisine Catalan Cuisine

Ooit van de keuken van Catalonië gehoord? Een keuken met een buitengewone diversiteit, beschreven in het klassieke Catalan Cuisine van Colman Andrews.


Lees verder
Biertapas Biertapas

Biertapas is het eerste boek dat zich specifiek richt op hapjes en kleine gerechtjes die goed combineren met bier. In een heel aantal gerechten is bier zelfs een van de ingrediënten.


Lees verder
Terug naar mijn Roti Terug naar mijn Roti

Al reizend, etend en kokend verkent chefkok Ramon Beuk zijn geboorteland. Een smaakvolle ontdekking van Suriname.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036627115
  • Gewicht: 635 gram
  • Afmeting: 19 x 219 x 282 mm