Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Yara Hackstein > Dumonts kleine Tapas lexicon

Dumonts kleine Tapas lexicon

geschiedenis recepten tips & trucs

  • Auteur: Yara Hackstein
  • Hardcover, 294 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036624336
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine Tapas lexicon

Tapas en fingerfood uit alle windstreken van A tot Z* Nationale tradities* Geschiedenis* Voorbereiden en garneren* Tientallen recepten

Gerelateerde boeken:

Zelfgebakken Zelfgebakken

Deze prachtige verzameling van broden, cakes, koekjes en gebak laat niets te wensen over. Zowel zoetekauwen als liefhebbers van hartige baksels komen aan hun trekken.


Lees verder
Zomer van De Zilveren Lepel Zomer van De Zilveren Lepel

De Zomer van De Zilveren Lepel is geschreven op het geweldige aanbod van groente en fruit die de Italiaanse zomerzon aanbiedt.


Lees verder
Masterchef - Het kookboek Masterchef - Het kookboek

Het officiële kookboek van de Nederlandse Masterchef serie.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Yara Hackstein
  • Vertaler(s): Kool, Cora
  • ISBN 13: 9789036624336
  • Gewicht: 610 gram
  • Afmeting: 31 x 153 x 180 mm