Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > T. Pehle > Dumonts kleine chocolade lexicon

Dumonts kleine chocolade lexicon

soorten - bereiding - gebruik

  • Auteur: T. Pehle
  • Hardcover, 295 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036624312
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine chocolade lexicon

De fascinerende en veelzijdige wereld van Chocolade.- Een overzicht van de beste chocoladeproducten: van eenvoudige melkchocolade tot de elegantste chocoladecreaties gemaakt van de beste cacaobonen, en van de lekkerste drinkchocolade tot de mooist vormgegeven pralines. - Alles over cacao: de soorten, de geschiedenis en de verwerking.- Tips voor het beste genieten en de fijnste recepten.

Gerelateerde boeken:

Taart! Taart!

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om een unieke, zelfversierde taart te maken. Dit boek helpt hierbij, stap voor stap.


Lees verder
Van kust tot kust Van kust tot kust

Visgerechten zijn het handelsmerk van Rick Stein. De Engelse TV kok heeft er al veel programma's en kookboeken aan gewijd.


Lees verder
Weber Weber's barbecue├źn en grillen

Barbecueën en Grillen van Weber is de meest complete gids voor de barbequeër. Het geeft 100 heerlijke grill en barbeque recepten en natuurlijk de beste tips voor de bereiding.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Pehle
  • Vertaler(s): Tale, M. / Dijk-Jonkhoff, J. van
  • ISBN 13: 9789036624312
  • Gewicht: 601 gram
  • Afmeting: 29 x 152 x 178 mm