Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > T. Pehle > Dumonts kleine chocolade lexicon

Dumonts kleine chocolade lexicon

soorten - bereiding - gebruik

  • Auteur: T. Pehle
  • Hardcover, 295 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036624312
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine chocolade lexicon

De fascinerende en veelzijdige wereld van Chocolade.- Een overzicht van de beste chocoladeproducten: van eenvoudige melkchocolade tot de elegantste chocoladecreaties gemaakt van de beste cacaobonen, en van de lekkerste drinkchocolade tot de mooist vormgegeven pralines. - Alles over cacao: de soorten, de geschiedenis en de verwerking.- Tips voor het beste genieten en de fijnste recepten.

Gerelateerde boeken:

Four Fish Four Fish

Whether it’s wild or farmed, fresh or tinned, in batter or a bento box, we’re eating more fish than ever before. But what’s the story behind the fish on your plate?


Lees verder
Het Smaakpretpark Het Smaakpretpark

Maak kennis met de Kleurrijke Framboos, de Lieflijke Appel en de Mislukte Druif, wandel door het Grote Smaakbos, vaar rond in de Suikerbootjes, bekijk het Knaagmuseum en dwaal rond door de Zintuigengrot!


Lees verder
La cucina verde La cucina verde

La Cucina Verde is een ode aan de groenten die je kweekt in de Italiaanse zon.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Pehle
  • Vertaler(s): Tale, M. / Dijk-Jonkhoff, J. van
  • ISBN 13: 9789036624312
  • Gewicht: 601 gram
  • Afmeting: 29 x 152 x 178 mm