Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > T. Pehle > Dumonts kleine chocolade lexicon

Dumonts kleine chocolade lexicon

soorten - bereiding - gebruik

  • Auteur: T. Pehle
  • Hardcover, 295 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036624312
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine chocolade lexicon

De fascinerende en veelzijdige wereld van Chocolade.- Een overzicht van de beste chocoladeproducten: van eenvoudige melkchocolade tot de elegantste chocoladecreaties gemaakt van de beste cacaobonen, en van de lekkerste drinkchocolade tot de mooist vormgegeven pralines. - Alles over cacao: de soorten, de geschiedenis en de verwerking.- Tips voor het beste genieten en de fijnste recepten.

Gerelateerde boeken:

De dunne vegetariƫr De dunne vegetariƫr

Snelle en lekkere vegetarische recepten voor de werkende moeder. Zo zouden we Antoinette Hertsenbergs eerste eigen kookboek De dunne vegetariër kunnen typeren.


Lees verder
Mushrooms Mushrooms

In dit eerste boek uit de River Cottage Handbook reeks legt paddestoelenexpert John Wright uit welke paddestoelen we kunnen verzamelen en hoe deze op te sporen.


Lees verder
Terug naar mijn Roti Terug naar mijn Roti

Al reizend, etend en kokend verkent chefkok Ramon Beuk zijn geboorteland. Een smaakvolle ontdekking van Suriname.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Pehle
  • Vertaler(s): Tale, M. / Dijk-Jonkhoff, J. van
  • ISBN 13: 9789036624312
  • Gewicht: 601 gram
  • Afmeting: 29 x 152 x 178 mm