Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Pittig en gekruid

Pittig en gekruid

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2007
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036620864
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Pittig en gekruid

In veel populaire gerechten van keukens uit de hele wereld wordt op creatieve wijze gebruik gemaakt van specerijen, die de smaak van het hoofdbestanddeel versterken. De grote hoeveelheid verkrijgbare specerijen varieert van kruidig en zoet tot traanverwekkend heet en scherp. Naar wens kunt u met specerijen iets extra's toevoegen aan een gerecht, of dat nu zoet of hartig is. De gerechten in dit boek zijn bestemd voor liefhebbers van pittige en kruidige gerechten van keukens over de hele wereld. Naast de klassiekers staan er in dit boek ook een aantal nieuwe, spannende recepten. U zult genieten van een revolutie op het gebied van smaak.

Gerelateerde boeken:

Real Fast Food Real Fast Food

Nigel Slater presenteert meer dan 350 creatieve, heerlijke en voedzame recepten en suggesties voor degenen die liever eten dan koken.


Lees verder
Simple to Spectacular Simple to Spectacular

Jean-Georges Vongerichten en Mark Bittman werken in Simple to Spectacular samen om verschillende recepten te bewerken tot steeds complexere varianten.


Lees verder
Modernist Cuisine Modernist Cuisine

De Modernistische Cuisine is een encyclopedie en een gids voor de wetenschap van de hedendaagse professionele keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036620864
  • Gewicht: 682 gram
  • Afmeting: 16 x 218 x 285 mm