Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > T. Wehmeyer > Dumonts kleine Hammen & Worsten Lexicon

Dumonts kleine Hammen & Worsten Lexicon

ingredienten . toepassing . recepten

  • Auteur: T. Wehmeyer
  • Hardcover, 296 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036620345
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine Hammen & Worsten Lexicon

ALLES OVER DE HEERLIJKEWERELD VAN HAMMEN EN WORSTEN. * De geschiedenis van worst en ham* Lekkernijen met worst en ham* Soorten: salami, mortadella, ham, metworst, tataar, pastei, leverworst, zult, aspic etc.* De vaktermen * Recepten

Gerelateerde boeken:

Het Nieuwe Haagse Kookboek Het Nieuwe Haagse Kookboek

Het Nieuwe Haagse Kookboek is een basiskookboek voor iedereen die zich de grondbeginselen van de kookkunst eigen wil maken.


Lees verder
Delicieus Delicieus

De fijnste patisserie en lekkerste taarten klaargemaakt door de Parijse meesters zelf: Passard, Stohrern, Hermé, Lenôtre, Fauchon...


Lees verder
50 Curries uit India 50 Curries uit India

Camellia Panjabi laat de veelzijdigheid van de Indiase keuken goed zien door een gevarieerd aanbod van curries in haar boek.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Wehmeyer
  • Vertaler(s): Dal, Piet
  • ISBN 13: 9789036620345
  • Gewicht: 614 gram
  • Afmeting: 26 x 154 x 179 mm