Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > T. Wehmeyer > Dumonts kleine Hammen & Worsten Lexicon

Dumonts kleine Hammen & Worsten Lexicon

ingredienten . toepassing . recepten

  • Auteur: T. Wehmeyer
  • Hardcover, 296 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036620345
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine Hammen & Worsten Lexicon

ALLES OVER DE HEERLIJKEWERELD VAN HAMMEN EN WORSTEN. * De geschiedenis van worst en ham* Lekkernijen met worst en ham* Soorten: salami, mortadella, ham, metworst, tataar, pastei, leverworst, zult, aspic etc.* De vaktermen * Recepten

Gerelateerde boeken:

De complete Indonesische keuken De complete Indonesische keuken

De complete Indonesische keuken is het meest uitgebreide kookboek dat er is verschenen over deze heerlijke keuken.


Lees verder
Stuffed Vine Leaves Saved My Life Stuffed Vine Leaves Saved My Life

Ieder recept uit het boek Stuffed Vine Leaves Saved My Life heeft al eens op de keukentafel van de familie Sawalha gestaan.


Lees verder
De Smaakbijbel De Smaakbijbel

De Smaakbijbel is geen kookboek maar een smaakboek. Ooit afgevraagd waarom sommige smaken zo goed samengaan en andere niet? De Smaakbijbel biedt uitkomst.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Wehmeyer
  • Vertaler(s): Dal, Piet
  • ISBN 13: 9789036620345
  • Gewicht: 614 gram
  • Afmeting: 26 x 154 x 179 mm