Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > T. Wehmeyer > Dumonts kleine Hammen & Worsten Lexicon

Dumonts kleine Hammen & Worsten Lexicon

ingredienten . toepassing . recepten

  • Auteur: T. Wehmeyer
  • Hardcover, 296 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036620345
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine Hammen & Worsten Lexicon

ALLES OVER DE HEERLIJKEWERELD VAN HAMMEN EN WORSTEN. * De geschiedenis van worst en ham* Lekkernijen met worst en ham* Soorten: salami, mortadella, ham, metworst, tataar, pastei, leverworst, zult, aspic etc.* De vaktermen * Recepten

Gerelateerde boeken:

Taart! Taart!

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om een unieke, zelfversierde taart te maken. Dit boek helpt hierbij, stap voor stap.


Lees verder
Asperges Asperges

Het kookboek Asperges van Neubauer staat vol heerlijke recepten voor het aspergeseizoen.


Lees verder
Italian Food Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Wehmeyer
  • Vertaler(s): Dal, Piet
  • ISBN 13: 9789036620345
  • Gewicht: 614 gram
  • Afmeting: 26 x 154 x 179 mm