Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > T. Wehmeyer > Dumonts kleine Hammen & Worsten Lexicon

Dumonts kleine Hammen & Worsten Lexicon

ingredienten . toepassing . recepten

  • Auteur: T. Wehmeyer
  • Hardcover, 296 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036620345
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine Hammen & Worsten Lexicon

ALLES OVER DE HEERLIJKEWERELD VAN HAMMEN EN WORSTEN. * De geschiedenis van worst en ham* Lekkernijen met worst en ham* Soorten: salami, mortadella, ham, metworst, tataar, pastei, leverworst, zult, aspic etc.* De vaktermen * Recepten

Gerelateerde boeken:

De Zilveren Lepel Pasta De Zilveren Lepel Pasta

De nieuwe pastabijbel biedt 360 authentieke en moderne recepten voor pasta. Succes verzekerd.


Lees verder
Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder
Jamie in 30 minuten Jamie in 30 minuten

Jamie in 30 minuten is de vertaling van 30 minute meals, het is het nieuwste boek van Jamie Oliver.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Wehmeyer
  • Vertaler(s): Dal, Piet
  • ISBN 13: 9789036620345
  • Gewicht: 614 gram
  • Afmeting: 26 x 154 x 179 mm