Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken en apparatuur > G. Guichard-Solignac > 1000 recepten / De beste desserts

1000 recepten / De beste desserts

  • Auteur: G. Guichard-Solignac
  • Hardcover, 456 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2007
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036620154
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving 1000 recepten / De beste desserts

In dit boek stellen we u een keur van recepten uit Frankrijk en andere landen voor. Sommige zijn heel simpel, andere zijn ingewikkeld. Voor ieders smaak en culinaire vaardigheden is er iets te vinden.De recepten zijn heel toegankelijk. Ze zijn uitgevoerd in de vorm van kaarten, waarop behalve een foto de volgende gegevens staan:* de voorbereidingstijd, de kooktijd en de rust- of afkoelingstijd* de ingrediƫnten* de moeilijkheidsgraad* een praktisch advies* een algemene aanduiding (verfijnd gerecht, streekgerecht, buitenlands recept, voordelig gerecht enzovoort)Verder geven we u allerlei tips voor de presentatie (het garneren en opdienen) van het gerecht.Voor iedereen die van zoetigheid houdt, is dit uitvoerige standaardwerk een boek om van te smullen.

Gerelateerde boeken:

French Provincial Cooking French Provincial Cooking

Met een altijd aanwezige eenvoud verkent Elizabeth David de authentieke smaken en texturen van de provincies Elzas, Provence, Bretagne, en de Savoie.


Lees verder
River Cottage Everyday River Cottage Everyday

Iedere dag eten bereiden voor je familie of vrienden betekend zeker niet dat je compromissen moeten sluiten op de kwaliteit.


Lees verder
Het Smaakpretpark Het Smaakpretpark

Maak kennis met de Kleurrijke Framboos, de Lieflijke Appel en de Mislukte Druif, wandel door het Grote Smaakbos, vaar rond in de Suikerbootjes, bekijk het Knaagmuseum en dwaal rond door de Zintuigengrot!


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: G. Guichard-Solignac
  • Co-auteur(s): Conticini, P.
  • Redactie: Giaume, L. / Trepeau, D.
  • ISBN 13: 9789036620154
  • Gewicht: 1646 gram
  • Afmeting: 30 x 227 x 227 mm