Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > R. Caroll > Smaaksensaties

Smaaksensaties

sensationele maaltijdideeen met kruiden en specerijen

  • Auteur: R. Caroll
  • Hardcover, 255 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2007
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036620079
€ 6,99

Levering via bol.com

Beschrijving Smaaksensaties

Denk aan de onmiskenbare geur van vers basilicum, de vurige pit van chilipepers en de goudgele kleur van saffraan... Er bestaan vele smaken die op zichzelf vaak al heerlijk zijn, maar die gecombineerd met andere smaken heerlijke smaaksensaties kunnen opleveren. Meer dan honderd van dat soort smaaksensaties worden u in dit boek op een presenteerblaadje aangeboden.Bij het kruiden van gerechten is het de kunst precies genoeg kruiden of specerijen te gebruiken om de smaak van het gerecht beter uit te laten komen zonder het uiteindelijke resultaat erdoor te laten overheersen. Bepaalde kruiden en specerijen laten zich optimaal combineren met bepaalde ingrediënten – en dat maakt koken nu juist zo spannend en leuk. Soms zijn de minst voor de hand liggende combinaties spectaculair lekker!In onze huidige tijd kunnen we optimaal genieten van de ontdekkingen van onze voorouders. Vanaf het moment dat de mens de aarde bewoonde, hebben kruiden en specerijen in elke beschaving een belangrijke rol gespeeld. Ook de meest primitieve mens verzamelde planten, vruchten en zaden. Zijn zoektocht was aanvankelijk, duizenden jaren geleden, een tocht van vallen en opstaan: als een plant lekker rook of smaakte, werd hij gebruikt – soms met geweldige resultaten, soms ook met fatale afloop. Dit boek biedt u slechts de hoogtepunten. Eet smaaksensationeel!

Gerelateerde boeken:

Vegetables Vegetables

Vegetables van Nigel Slater is gevuld met 400 heerlijke recepten en vele prachtige verhalen van deze topkok over zijn tuin.


Lees verder
Bouchon Bouchon

In Bouchon worden alle gerechten bereid met de precisie van een toprestaurant, de smaken perfect bijeengebracht en de presentatie tot in detail uitgewerkt.


Lees verder
Escoffier voor iedereen (Ma cuisine) Escoffier voor iedereen (Ma cuisine)

Ma Cuisine is het boek van Auguste Escoffier, geschreven voor de amateurkok. Een standaardwerk met een totaaloverzicht van de klassieke Franse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: R. Caroll
  • Vertaler(s): Thomas, Marijne
  • Illustrator(s): Elton, A.
  • ISBN 13: 9789036620079
  • Gewicht: 1449 gram
  • Afmeting: 22 x 235 x 305 mm