Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken en apparatuur > Aardappel

Aardappel

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie, 2006
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036620031
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Aardappel

Vincent van Gogh verbeeldde een eeuw geleden met "de aardappeleters" de traditie van de Hollandse pot, die pas de laatste decennia doorbroken werd en plaatsmaakte voor een multiculturele keuken. Maar de aardappel blijft lekker, en gezond. Bovendien kunt u er ontzettend veel mee doen. In dit boek vindt u tal van idee├źn: van aardappelsoep met munterwtjes tot warme aardappelsalade met octopus en aardappelovenschotel met makreel. Maar ik ga eerst de aardappelpannenkoekjes met zalm maken.

Gerelateerde boeken:

Ad Hoc at Home Ad Hoc at Home

Thomas Keller deelt elke-dag-recepten in zijn laatste boek.


Lees verder
Mastering The Art of French Cooking Mastering The Art of French Cooking

Het boek van Julia Child waarin ze haar jaren in Frankrijk culinair beschrijft. Altijd een bestseller, zelfs nu nog.


Lees verder
Complete Robuchon Complete Robuchon

Een kookboek dat begint met de basis van het koken en eindigt in uitdagende recepten. Joel Robuchon legt het allemaal zeer duidelijk uit in zijn complete boekwerk.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036620031
  • Gewicht: 661 gram
  • Afmeting: 18 x 218 x 285 mm