Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken en apparatuur > Brood

Brood

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie, 2007
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036620024
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Brood

Zelf vers brood bakken is helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken. Met broodmix en een broodbakmachine kan iedereen al aan zijn eerste bakpogingen beginnen. Gevorderden bakken brood en broodjes met gist en zuurdesem.In dit kookboek vindt u een groot aantal lekkere recepten voor diverse soorten brood, van klassiek en internationaal brood tot allerlei zoete en hartige broodjes. Probeer de recepten die u lekker lijken allemaal eens uit. Wij wensen u veel succes en bakplezier!

Gerelateerde boeken:

Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder
The Mushroom Feast The Mushroom Feast

The Mushroom feast is een klassieker voor alle liefhebbers van paddestoelen. Een mooi, tijdloos en literaire kookboek van Jane Grigson.


Lees verder
Mastering The Art of French Cooking Mastering The Art of French Cooking

Het boek van Julia Child waarin ze haar jaren in Frankrijk culinair beschrijft. Altijd een bestseller, zelfs nu nog.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Hagenouw, R.
  • Vertaler(s): Heersma, Y.
  • ISBN 13: 9789036620024
  • Gewicht: 643 gram
  • Afmeting: 17 x 216 x 285 mm