Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken en apparatuur > Ei

Ei

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie, 2007
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036620017
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Ei

Koken met ei is heel veelzijdig. Of het nu een delicaat voorafje betreft, een stevig hoofdgerecht of een romig, luchtig dessert. Met een ei kunt u eindeloos variƫren.Het ei kan zich steeds in andere gedaanten vertonen en in dit boek laten we daarvan een aantal zien. Verdere wetenswaardigheden over eieren vindt u in de leidraad die aan de recepten voorafgaat.

Gerelateerde boeken:

River Cottage Veg Every Day! River Cottage Veg Every Day!

River Cottage Veg Every Day bevat meer dan 200 nieuwe recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall.


Lees verder
50 Curries uit India 50 Curries uit India

Camellia Panjabi laat de veelzijdigheid van de Indiase keuken goed zien door een gevarieerd aanbod van curries in haar boek.


Lees verder
Edible Seashore Edible Seashore

Het 5e River Cottage Handbook gaat over de kustlijn. In deze gezaghebbende gids neemt John Wright ons mee op reis naar de kust.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Ophem, K. van
  • Vertaler(s): Heersma, Y.
  • ISBN 13: 9789036620017
  • Gewicht: 686 gram
  • Afmeting: 16 x 217 x 285 mm