Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken en apparatuur > Ei

Ei

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie, 2007
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036620017
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Ei

Koken met ei is heel veelzijdig. Of het nu een delicaat voorafje betreft, een stevig hoofdgerecht of een romig, luchtig dessert. Met een ei kunt u eindeloos variƫren.Het ei kan zich steeds in andere gedaanten vertonen en in dit boek laten we daarvan een aantal zien. Verdere wetenswaardigheden over eieren vindt u in de leidraad die aan de recepten voorafgaat.

Gerelateerde boeken:

Terug naar mijn Roti Terug naar mijn Roti

Al reizend, etend en kokend verkent chefkok Ramon Beuk zijn geboorteland. Een smaakvolle ontdekking van Suriname.


Lees verder
Arabia Arabia

Ruim 90 verrassende recepten op de snijlijn van de Arabische en westerse wereld.


Lees verder
Nutmeg and Custard Nutmeg and Custard

Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Ophem, K. van
  • Vertaler(s): Heersma, Y.
  • ISBN 13: 9789036620017
  • Gewicht: 686 gram
  • Afmeting: 16 x 217 x 285 mm