Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken en apparatuur > Ei

Ei

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie, 2007
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036620017
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Ei

Koken met ei is heel veelzijdig. Of het nu een delicaat voorafje betreft, een stevig hoofdgerecht of een romig, luchtig dessert. Met een ei kunt u eindeloos variƫren.Het ei kan zich steeds in andere gedaanten vertonen en in dit boek laten we daarvan een aantal zien. Verdere wetenswaardigheden over eieren vindt u in de leidraad die aan de recepten voorafgaat.

Gerelateerde boeken:

Cooking for Geeks Cooking for Geeks

Cooking for Geeks is een ode aan vindingrijkheid en nerdy creativiteit in de keuken. Een intrigerend kookboek en een uitstekende bron voor inspiratie.


Lees verder
The Food of Spain The Food of Spain

In honderden prachtige recepten laat Claudia Roden de regionale verschillen uit Spanje zien, en beschrijft de bijzondere culinaire geschiedenis die Spanje rijk is.


Lees verder
Pluijm Op Pad Pluijm Op Pad

Culinair avonturier René Pluijm neemt je mee op zijn zoektocht naar de bron van voedselschatten in Europa.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Ophem, K. van
  • Vertaler(s): Heersma, Y.
  • ISBN 13: 9789036620017
  • Gewicht: 686 gram
  • Afmeting: 16 x 217 x 285 mm