Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Japans

Japans

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie, 2006
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619943
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Japans

Japan heeft de bevolking altijd gevoed met voedsel uit de zee en van de rijst van de velden. De keuken benadrukt wat de natuur biedt. Kenmerkend voor de Japanse keuken is de meesterlijke eenvoud en de sublieme verfijning. Het bereiden en het eten is een meditatieve aangelegenheid. Zorgt u bij het bereiden van deze recepten voor de grootst mogelijke aandacht, dan wordt koken een kunst.

Gerelateerde boeken:

De kunst van het koken De kunst van het koken

In geen ander Frans kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zoveel rijkdom aan ervaring verwerkt als in De Kunst van het Koken. Duidelijk Julia Child.


Lees verder
Vegeterranean Vegeterranean

Italiaanse klassiekers als calzone en ravioli staan centraal in dit vegetarische kookboek.


Lees verder
Recettes pour bien Vivre Recettes pour bien Vivre

Recettes pour bien Vivre is een ode aan de authentieke Franse keuken. Met 65 heerlijke recepten, mooie sfeerfotografie en vol met illustraties is het een prachtig boek geworden.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Kroes, J.
  • ISBN 13: 9789036619943
  • Gewicht: 686 gram
  • Afmeting: 16 x 217 x 284 mm