Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Japans

Japans

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie, 2006
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619943
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Japans

Japan heeft de bevolking altijd gevoed met voedsel uit de zee en van de rijst van de velden. De keuken benadrukt wat de natuur biedt. Kenmerkend voor de Japanse keuken is de meesterlijke eenvoud en de sublieme verfijning. Het bereiden en het eten is een meditatieve aangelegenheid. Zorgt u bij het bereiden van deze recepten voor de grootst mogelijke aandacht, dan wordt koken een kunst.

Gerelateerde boeken:

The Silver Spoon for Children The Silver Spoon for Children

Wilt u uw kind leren koken als een echte Italiaan? De Zilveren Lepel voor Kinderen is de beste manier om te beginnen!


Lees verder
Ad Hoc at Home Ad Hoc at Home

Thomas Keller deelt elke-dag-recepten in zijn laatste boek.


Lees verder
Bismilla Arabia Bismilla Arabia

Bismilla Arabia is een heerlijke ontdekkingstocht naar de smaken, geuren en de gerechten van de Arabische Mediterrane landen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Kroes, J.
  • ISBN 13: 9789036619943
  • Gewicht: 686 gram
  • Afmeting: 16 x 217 x 284 mm