Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Japans

Japans

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie, 2006
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619943
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Japans

Japan heeft de bevolking altijd gevoed met voedsel uit de zee en van de rijst van de velden. De keuken benadrukt wat de natuur biedt. Kenmerkend voor de Japanse keuken is de meesterlijke eenvoud en de sublieme verfijning. Het bereiden en het eten is een meditatieve aangelegenheid. Zorgt u bij het bereiden van deze recepten voor de grootst mogelijke aandacht, dan wordt koken een kunst.

Gerelateerde boeken:

I Know How to Cook I Know How to Cook

I Know How to Cook is de Engelse vertaling van Je sais cuisiner, de absolute bestseller uit de Franse keuken.


Lees verder
Eerlijk italiaans Eerlijk italiaans

Dit boek gaat over het simpele genoegen dat het koken van lekkere, ongecompliceerde gerechten geeft. Daarmee geeft Antonio iedereen een assortiment betrouwbare en makkelijke recepten.


Lees verder
Under Pressure, Cooking Sous Vide Under Pressure, Cooking Sous Vide

Under Pressure (Cooking Sous Vide) is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Kroes, J.
  • ISBN 13: 9789036619943
  • Gewicht: 686 gram
  • Afmeting: 16 x 217 x 284 mm