Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Mexicaans

Mexicaans

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie, 2006
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619905
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Mexicaans

Veel mensen denken bij Mexicaans eten aan hete pepers en chili con carne. De Mexicaanse keuken heeft echter veel meer in petto. Veel gerechten zijn zelfs helemaal niet pittig, maar juist zacht en romig van smaak en worden verrijkt met verse kruiden als rozemarijn, komijn en koriander of met verse amandelen, rozijnen en pruimen.Met dit boekje bij de hand wordt u een echte Mexicaanse kok. Wat denkt u van Kipsalade uit New Mexico, Pintobonensoep, Gevulde poblanopepers of Taquito's met varkensvlees?

Gerelateerde boeken:

Noma Noma

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.


Lees verder
Roast Chicken and Other Stories Roast Chicken and Other Stories

Een zeer betrouwbaar naslagwerk voor iedereen waarin vele ingredienten beschreven staan. Elk met een apart lemma waarin alles zeer precies beschreven staat.


Lees verder
52 Weekendmenu 52 Weekendmenu's

Goed uitgewerkte, bijzondere recepten in stap-voor-stapvorm, bedoeld voor zowel hobbykoks als mensen die minder ervaring hebben in de keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036619905
  • Gewicht: 655 gram
  • Afmeting: 16 x 209 x 284 mm