Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Portugees

Portugees

  • Auteur:
  • Paperback, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2003
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619875
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Portugees

Portugal is één groot culinair paradijs. En geen wonder, want welk land bezit zoveel heerlijks zoals Sardinhas grelhadas, gegrilde sardines, en Bacalhau, de beroemde klipvis waarvoor wel 365 bereidingswijzen schijnen te bestaan?In dit kookboek maakt u kennis met de authentieke Portugese keuken. Uiteraard veel visgerechten, maar ook originele zoete toetjes, zoals Figos com porto, vijgen met - u raadt het al - port.U hoeft alleen nog te zorgen voor een cd met mooie melancholieke fadomuziek om de sfeer van een Portugees eetcafé op te roepen.

Gerelateerde boeken:

Het Smaakpretpark Het Smaakpretpark

Maak kennis met de Kleurrijke Framboos, de Lieflijke Appel en de Mislukte Druif, wandel door het Grote Smaakbos, vaar rond in de Suikerbootjes, bekijk het Knaagmuseum en dwaal rond door de Zintuigengrot!


Lees verder
The Whole Beast The Whole Beast

The Whole Beast: Nose to Tail Eating is een echte "foodie" klassieker. Het is het manifest van Fergus Henderson voor het totaalgebruik van ingredienten in de keuken.


Lees verder
Pier Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036619875
  • Gewicht: 649 gram
  • Afmeting: 17 x 207 x 282 mm