Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Turks

Turks

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie, 2007
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619844
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Turks

Voor het bereiden en nuttigen van de maaltijd wordt in Turkije dagelijks flink de tijd genomen. Eten is dan ook, samen met gastvrijheid en gezelligheid, diep in het Turkse leven verankerd. Vooral 's avonds is de maaltijd een gezellig samenzijn met familie en vrienden. In dit boek komt een groot aantal Turkse gerechten bijeen, en het bevat naast de meest bekende recepten, zoals yalanci dolma, mercimek ├žorbasi en iman bayildi ('de imam viel flauw'), ook minder bekende, maar zeker even zo lekkere gerechten. Aliyet olsun!

Gerelateerde boeken:

White Heat White Heat

White Heat is een boek over de magie van Marco Pierre White, over de hitte in zijn keuken.


Lees verder
Flavour Thesaurus Flavour Thesaurus

The Flavour Thesaurus is geen kookboek maar een smaakboek. Ooit afgevraagd waarom sommige smaken zo goed samengaan en andere niet? De Flavour Thesaurus biedt uitkomst.


Lees verder
De Zilveren Lepel Pasta De Zilveren Lepel Pasta

De nieuwe pastabijbel biedt 360 authentieke en moderne recepten voor pasta. Succes verzekerd.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036619844
  • Gewicht: 650 gram
  • Afmeting: 18 x 219 x 285 mm