Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Zuid-Amerikaans

Zuid-Amerikaans

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie, 2007
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619820
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Zuid-Amerikaans

Zuid-Amerika is een enorm gebied met een grote verscheidenheid aan culturen, een rijkegeschiedenis en bovendien veel zonuren. Vandaar dat fruit en groente er bijzonder smaakvol zijn en er heerlijke gerechten op het menu staan. Zoals de Chileense aardpeer-maïssoep of de bonen-groentestoofschotel uit Uruguay. Gelukkig zijn ingrediënten uit de nieuwe wereld zoals chilipeper, koriander, mango en limoen tegenwoordig volop vers inons land verkrijgbaar. Met de recepten in dit boek stelt u zo een bijzondere maaltijd samen. Schenk er een goede wijn uit Argentinië of Chili bij, zet een cd'tje met swingende salsamuziek op: dat wordt zeker genieten!

Gerelateerde boeken:

Taart! Taart!

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om een unieke, zelfversierde taart te maken. Dit boek helpt hierbij, stap voor stap.


Lees verder
English Food English Food

English Food van Jane Grigson is de klassieker over het Engels culianaire erfgoed. Het boek stamt oorspronkelijk al uit 1974 maar wordt door Penguin nog steeds uitgegeven.


Lees verder
Le Bernardin Cook Book Le Bernardin Cook Book

Een boek over het restaurant Le Bernardin in New York. Een in vis gespecialiseerd boek dat al jaren aan de absolute top staat.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Lombaert, A. de
  • ISBN 13: 9789036619820
  • Gewicht: 665 gram
  • Afmeting: 20 x 218 x 284 mm