Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken en apparatuur > Marokkaans

Marokkaans

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 3e druk, 2006
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619776
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Marokkaans

Wat gebeurt er wanneer de Afrikaanse keuken wordt vermengd met de Arabische en Europese? Dan ontstaat de zeer uitgebreide, gevarieerde en vooral smakelijke Marokkaanse keuken. In dit boekje komen gerechten met typische Marokkaanse ingrediƫnten aan bod. Verse koriander en andere specerijen, (gedroogde) vruchten en bonen worden veelvuldig gebruikt in heerlijke salades, voortreffelijke soepen en zoete desserts. Maar natuurlijk bevat dit kookboek ook de bekendste Marokkaanse gerechten als couscous, harira en tajine. Waar wilt u mee beginnen?

Gerelateerde boeken:

Noma Noma

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.


Lees verder
On the Line On the Line

Het boek over Eric Ripert en zijn restaurant Le Bernardin. Le Bernardin is al jaren het hoogstgewaardeerde visrestaurant uit New York.


Lees verder
Zelfgeoogst! Zelfgeoogst!

Groenten uit eigen tuin zijn veel lekkerder dan die uit de winkel. Maar, hoe verbouw je je eigen groenten als je alleen een klein balkon hebt?


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Lombaert, A. De
  • ISBN 13: 9789036619776
  • Gewicht: 661 gram
  • Afmeting: 18 x 216 x 284 mm