Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken en apparatuur > Marokkaans

Marokkaans

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 3e druk, 2006
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619776
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Marokkaans

Wat gebeurt er wanneer de Afrikaanse keuken wordt vermengd met de Arabische en Europese? Dan ontstaat de zeer uitgebreide, gevarieerde en vooral smakelijke Marokkaanse keuken. In dit boekje komen gerechten met typische Marokkaanse ingrediƫnten aan bod. Verse koriander en andere specerijen, (gedroogde) vruchten en bonen worden veelvuldig gebruikt in heerlijke salades, voortreffelijke soepen en zoete desserts. Maar natuurlijk bevat dit kookboek ook de bekendste Marokkaanse gerechten als couscous, harira en tajine. Waar wilt u mee beginnen?

Gerelateerde boeken:

Home made Home made

Home made legt u uit hoe u zelf ijs maakt, drank brouwt en destilleerd en hoe u een eigen rookoven maakt. Een kookboek en een doe-het-zelfboek in één.


Lees verder
Van kust tot kust Van kust tot kust

Visgerechten zijn het handelsmerk van Rick Stein. De Engelse TV kok heeft er al veel programma's en kookboeken aan gewijd.


Lees verder
What to Cook and How to Cook it What to Cook and How to Cook it

What to Cook and How to Cook it is het ultieme stap-voor-stap boek voor iedereen die tot in perfectie wil leren koken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Lombaert, A. De
  • ISBN 13: 9789036619776
  • Gewicht: 661 gram
  • Afmeting: 18 x 216 x 284 mm