Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken en apparatuur > Indonesisch

Indonesisch

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 4e druk, 2006
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619769
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Indonesisch

De Indonesische keuken is door het Nederlandse koloniale verleden niet geheel onbekend. Zelf Indonesisch koken is een groot avontuur, dat begint met mooie plaatjes en lijstjes vreemde ingrediënten en dat ons leidt naar toko's en onontgonnen paden in onze eigen supermarkt waarna blijkt dat het allemaal bestaat en te vinden is. Met de opgedane kennis gaan we aan de slag, misschien nog onwennig, maar u krijgt snel de smaak te pakken. Er is zoveel te ontdekken: van ajam goreng – pittige kipkluifjes tot bubuh injin – zwarte rijstpudding.

Gerelateerde boeken:

Dubai - New Arabian Cuisine Dubai - New Arabian Cuisine

Alsof je echt in de keuken van een Arabisch 3-sterren restaurant kijkt. Het maakt het boek speciaal, echt iets voor de liefhebbers.


Lees verder
De kunst van het koken De kunst van het koken

In geen ander Frans kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zoveel rijkdom aan ervaring verwerkt als in De Kunst van het Koken. Duidelijk Julia Child.


Lees verder
Elizabeth Davids beste recepten Elizabeth Davids beste recepten

Een verzameling van de beste recepten van Elizabeth David. Meer dan 150 heerlijke, mediterrane gerechten


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036619769
  • Gewicht: 675 gram
  • Afmeting: 18 x 215 x 284 mm