Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken en apparatuur > Indonesisch

Indonesisch

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 4e druk, 2006
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619769
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Indonesisch

De Indonesische keuken is door het Nederlandse koloniale verleden niet geheel onbekend. Zelf Indonesisch koken is een groot avontuur, dat begint met mooie plaatjes en lijstjes vreemde ingrediënten en dat ons leidt naar toko's en onontgonnen paden in onze eigen supermarkt waarna blijkt dat het allemaal bestaat en te vinden is. Met de opgedane kennis gaan we aan de slag, misschien nog onwennig, maar u krijgt snel de smaak te pakken. Er is zoveel te ontdekken: van ajam goreng – pittige kipkluifjes tot bubuh injin – zwarte rijstpudding.

Gerelateerde boeken:

De Grote Larousse Gastronomique De Grote Larousse Gastronomique

De Grote Larousse Gastronomique is het klassieke naslagwerk voor koks. Het boek bevat in totaal meer dan 3.800 recepten aan aanverwante artikelen.


Lees verder
Topkoks voor Thuiskoks 3 Topkoks voor Thuiskoks 3

In een handomdraai een gerecht van restaurant El Bulli, Sergio Herman of Ramon Beuk op tafel zetten? Dat kan met Topkoks voor Thuiskoks 3.


Lees verder
Ramsay Ramsay's beste menu's

De Britse chefkok Gordon Ramsay heeft in dit kookboek 52 heerlijke menu's samengesteld. Allen bestaan ze uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een desserts.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036619769
  • Gewicht: 675 gram
  • Afmeting: 18 x 215 x 284 mm