Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > R. Kimpel > Y. Hackstein > Barbecue Dumonts Kleine Lexicon

Barbecue Dumonts Kleine Lexicon

de beste recepten uit de hele wereld

  • Auteur: R. Kimpel & Y. Hackstein
  • Hardcover, 300 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2006
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619035
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Barbecue Dumonts Kleine Lexicon

Het Barbecuelexicon gaat uitgebreid in op alle aspecten van succesvol barbecue├źn en de geweldige smaaksensaties van de grill:- Basistechnieken- Benodigdheden- Amerikaanse barbecue- Mediterrane barbecue- Barbecue uit de Balkan- Inclusief alfabetisch register

Gerelateerde boeken:

Kitchen Confidential Kitchen Confidential

Het bestselling boek van Chef Anthony Bourdain.


Lees verder
Thai Street Food Thai Street Food

Thai Street Food is een combinatie van prachtige atmosferische straatfotografie, de lekkerste recepten en niet te vergeten de kennis van David Thompson.


Lees verder
Ciao Bella Ciao Bella

Ciao Bella van Tessa Kiros gaat over Venetië en haar culinaire rijkdom.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: R. Kimpel & Y. Hackstein
  • Co-auteur(s): Hackstein, Y.
  • Vertaler(s): Nijs, Paulina de
  • ISBN 13: 9789036619035
  • Gewicht: 618 gram
  • Afmeting: 26 x 159 x 178 mm