Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > R. Kimpel > Y. Hackstein > Barbecue Dumonts Kleine Lexicon

Barbecue Dumonts Kleine Lexicon

de beste recepten uit de hele wereld

  • Auteur: R. Kimpel & Y. Hackstein
  • Hardcover, 300 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2006
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619035
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Barbecue Dumonts Kleine Lexicon

Het Barbecuelexicon gaat uitgebreid in op alle aspecten van succesvol barbecue├źn en de geweldige smaaksensaties van de grill:- Basistechnieken- Benodigdheden- Amerikaanse barbecue- Mediterrane barbecue- Barbecue uit de Balkan- Inclusief alfabetisch register

Gerelateerde boeken:

Taart! Taart!

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om een unieke, zelfversierde taart te maken. Dit boek helpt hierbij, stap voor stap.


Lees verder
Jamie in 30 minuten Jamie in 30 minuten

Jamie in 30 minuten is de vertaling van 30 minute meals, het is het nieuwste boek van Jamie Oliver.


Lees verder
Bouchon Bouchon

In Bouchon worden alle gerechten bereid met de precisie van een toprestaurant, de smaken perfect bijeengebracht en de presentatie tot in detail uitgewerkt.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: R. Kimpel & Y. Hackstein
  • Co-auteur(s): Hackstein, Y.
  • Vertaler(s): Nijs, Paulina de
  • ISBN 13: 9789036619035
  • Gewicht: 618 gram
  • Afmeting: 26 x 159 x 178 mm