Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > R. Kimpel > Y. Hackstein > Barbecue Dumonts Kleine Lexicon

Barbecue Dumonts Kleine Lexicon

de beste recepten uit de hele wereld

  • Auteur: R. Kimpel & Y. Hackstein
  • Hardcover, 300 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2006
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036619035
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Barbecue Dumonts Kleine Lexicon

Het Barbecuelexicon gaat uitgebreid in op alle aspecten van succesvol barbecue├źn en de geweldige smaaksensaties van de grill:- Basistechnieken- Benodigdheden- Amerikaanse barbecue- Mediterrane barbecue- Barbecue uit de Balkan- Inclusief alfabetisch register

Gerelateerde boeken:

Biertapas Biertapas

Biertapas is het eerste boek dat zich specifiek richt op hapjes en kleine gerechtjes die goed combineren met bier. In een heel aantal gerechten is bier zelfs een van de ingrediënten.


Lees verder
Madhur Jaffrey Madhur Jaffrey's World Vegetarian

Madhur Jaffrey is de meest invloedrijke schrijfster over de Indiase keuken van vandaag. Haar boek World Vegetarian biedt een collectie van 750 vleesloze gerechten uit de hele wereld.


Lees verder
What to Cook and How to Cook it What to Cook and How to Cook it

What to Cook and How to Cook it is het ultieme stap-voor-stap boek voor iedereen die tot in perfectie wil leren koken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: R. Kimpel & Y. Hackstein
  • Co-auteur(s): Hackstein, Y.
  • Vertaler(s): Nijs, Paulina de
  • ISBN 13: 9789036619035
  • Gewicht: 618 gram
  • Afmeting: 26 x 159 x 178 mm