Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Voorgerechten

Da's pas koken / Voorgerechten

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 3e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618410
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Da's pas koken / Voorgerechten

Garnalencocktail en huzarensalade; jarenlang de populaire voorgerechten en vaak de enige keuze op de menukaart. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is onze keuken internationaal geworden. Vandaar dit kookboek vol inspirerende voorafjes uit de wereldkeuken; bulgursalade met gegrilde paprika's, mediterrane spinazierol met olijvenpesto en kip Yakitori. Ook heerlijk zijn de soepstengels met parmaham en rucola, of knapperige groenten met Provençaalse dipsaus of hummus.Dus, wat zullen we doen? Nemen we nog een hoofdgerecht, of doen we lekker twee voorafjes?

Gerelateerde boeken:

Vegetables from an Italian Garden Vegetables from an Italian Garden

Vegetables from an Italian Garden heeft een schat aan geweldige authentieke recepten voor een zeer groot scala heerlijke groenten.


Lees verder
Zomer van De Zilveren Lepel Zomer van De Zilveren Lepel

De Zomer van De Zilveren Lepel is geschreven op het geweldige aanbod van groente en fruit die de Italiaanse zomerzon aanbiedt.


Lees verder
River Cottage Everyday River Cottage Everyday

Iedere dag eten bereiden voor je familie of vrienden betekend zeker niet dat je compromissen moeten sluiten op de kwaliteit.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Illustrator(s): Stapersma, J.
  • ISBN 13: 9789036618410
  • Gewicht: 680 gram
  • Afmeting: 16 x 215 x 285 mm