Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Voorgerechten

Da's pas koken / Voorgerechten

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 3e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618410
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Da's pas koken / Voorgerechten

Garnalencocktail en huzarensalade; jarenlang de populaire voorgerechten en vaak de enige keuze op de menukaart. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is onze keuken internationaal geworden. Vandaar dit kookboek vol inspirerende voorafjes uit de wereldkeuken; bulgursalade met gegrilde paprika's, mediterrane spinazierol met olijvenpesto en kip Yakitori. Ook heerlijk zijn de soepstengels met parmaham en rucola, of knapperige groenten met Provençaalse dipsaus of hummus.Dus, wat zullen we doen? Nemen we nog een hoofdgerecht, of doen we lekker twee voorafjes?

Gerelateerde boeken:

De Dikke Vegetarier De Dikke Vegetarier

Deze Nederlandstalige editie van Bittmans veel geprezen How to cook everything vegetarian heeft de titel De dikke vegetariër meegekregen.


Lees verder
Het hummingbird bakboek Het hummingbird bakboek

Het hummingbird bakboek, vol heerlijke recepten uit de beste banketbakkerij in Londen.


Lees verder
De kleine vegetariër De kleine vegetariër

In De kleine vegetariër geven Antoinette Hertsenberg en diëtiste Marion Pluimes tips, adviezen en vooral heel erg veel lekkere en voedzame recepten voor kinderen van alle leeftijden.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Illustrator(s): Stapersma, J.
  • ISBN 13: 9789036618410
  • Gewicht: 680 gram
  • Afmeting: 16 x 215 x 285 mm