Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Vis & zeevruchten

Da's pas koken / Vis & zeevruchten

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 5e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618403
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Da's pas koken / Vis & zeevruchten

Vis en zeevruchten doen het altijd goed: op een informele barbecue, maar ook bij een chique diner. Of het nu een hete zomerdag is of hartje winter, er is altijd een visgerecht dat bij de gelegenheid past. Wie denkt dat vis klaarmaken moeilijk is, moet de recepten in dit kookboek eens proberen. Met de stap-voor-stap foto's draait u uw hand niet meer om voor een exotische kreeft Mornay of een verassende zonnevis met Tahin-pindasaus. Vis is zo gezond en vetarm dat het minstens driemaal per week op het menu zou moeten staan. Met de verrukkelijke recepten in dit kookboek lukt dat gemakkelijk!

Gerelateerde boeken:

Topkoks voor Thuiskoks 4 Topkoks voor Thuiskoks 4

Topkoks voor Thuiskoks 4, het kookboek waarin 52 bekende internationale en nationale topkoks een bijzonder recept onthullen voor een heerlijk en makkelijk te bereiden voor-, hoofd of nagerecht.


Lees verder
Food and Cooking of Peru Food and Cooking of Peru

Food and Cooking of Peru laat de tradities, ingredienten en smaken van Peru zien aan de hand van 60 heerlijke recepten.


Lees verder
Nutmeg and Custard Nutmeg and Custard

Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Vrielink, W.
  • ISBN 13: 9789036618403
  • Gewicht: 674 gram
  • Afmeting: 19 x 208 x 283 mm