Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Toscane

Da's pas koken / Toscane

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 8e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618397
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Da's pas koken / Toscane

La Cucina Toscana is een keuken 'semplice'. Eenvoud is haar grootste troef. Bovendien zijn de producten zeer vers en van hoge kwaliteit, en dat gecombineerd met de passie van 'gli italiani' maakt de gerechten uit de keuken van Toscane om de vingers bij af te likken.In een handomdraai maakt u uw eigen pesto of tagliatelle met zeevruchten. Konijnenbouten met olijven of haas in tomatensaus, met dit boek erbij durft u het aan! Als u zin heeft in zoet: van Florentijnse taartjes tot vijgen in sinaasappelsaus. Buon Appetito!

Gerelateerde boeken:

Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken

Het kookboek van de klassieke keuken, dat al sinds zijn verschijning geldt als de bijbel voor de kookliefhebber.


Lees verder
Duizend-en-een smaken Duizend-en-een smaken

Claudia Roden keert naar Turkije, Libanon en Marokko en gaat op speurtocht naar nieuwe en oude receptuur uit die landen.


Lees verder
Midden-Oosten kookboek Midden-Oosten kookboek

Een paperbackuitgave van Claudia Roden's succesvolle boek A book of Middle Eastern Food. Inmiddels al de 90ste druk!


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036618397
  • Gewicht: 672 gram
  • Afmeting: 18 x 217 x 284 mm