Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Spaans

Da's pas koken / Spaans

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 4e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618359
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Da's pas koken / Spaans

Of u bij Spanje nou aan flamencodanseressen denkt, aan zomerliefdes op blanke stranden of aan Antonio Gaudi, het heeft allemaal te maken met passie. Zo ook de Spaanse keuken die behalve Paella en Tapas nog veel geheimen kent, geheimen vol passie.De gerechten in dit boekje vinden hun oorsprong verspreid over het hele land, van de kusten tot het binnenland. Als u zich vast kleedt in rood en zwart, dan schenk ik de glazen vol met sangria.

Gerelateerde boeken:

Topkoks voor Thuiskoks 2 Topkoks voor Thuiskoks 2

52 wereldgerechten van Gordon Ramsay, Jonnie Boer, Herman den Blijker, Jamie Oliver, Erik van Loo en vele anderen


Lees verder
Tajine Tajine

De tajine vormt de basis van de traditionele Marokkaanse keuken. Ghillie Basan beschrijft in Tajine de heerlijkste receptuur voor deze gerechten.


Lees verder
The Whole Beast The Whole Beast

The Whole Beast: Nose to Tail Eating is een echte "foodie" klassieker. Het is het manifest van Fergus Henderson voor het totaalgebruik van ingredienten in de keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036618359
  • Gewicht: 684 gram
  • Afmeting: 18 x 219 x 285 mm