Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Rijst

Da's pas koken / Rijst

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 5e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618335
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Da's pas koken / Rijst

Rijst is wereldwijd misschien wel het belangrijkste hoofdbestanddeel van de dagelijkse maaltijd. In China eten ze driemaal per dag rijst, in Italiƫ hebben ze risotto en in India basmati.Rijst is heel voedzaam en veel lichter dan bijvoorbeeld pasta. En bovendien is rijst ontzettend lekker en ongelofelijke veelzijdig.In dit boek maakten we een selectie uit de allerlekkerste variaties. Wat u denkt u huwelijksrijst of roodbaarsfilet met koekjes van wilde rijst.

Gerelateerde boeken:

De banketbakker De banketbakker

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.


Lees verder
Allergiekookboek Allergiekookboek

Het Allergiekookboek is hét smakelijke kookboek voor mensen met een voedselallergie.


Lees verder
Elizabeth Davids beste recepten Elizabeth Davids beste recepten

Een verzameling van de beste recepten van Elizabeth David. Meer dan 150 heerlijke, mediterrane gerechten


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Kroes, J.
  • ISBN 13: 9789036618335
  • Gewicht: 680 gram
  • Afmeting: 19 x 215 x 283 mm