Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Rijst

Da's pas koken / Rijst

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 5e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618335
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Da's pas koken / Rijst

Rijst is wereldwijd misschien wel het belangrijkste hoofdbestanddeel van de dagelijkse maaltijd. In China eten ze driemaal per dag rijst, in Italiƫ hebben ze risotto en in India basmati.Rijst is heel voedzaam en veel lichter dan bijvoorbeeld pasta. En bovendien is rijst ontzettend lekker en ongelofelijke veelzijdig.In dit boek maakten we een selectie uit de allerlekkerste variaties. Wat u denkt u huwelijksrijst of roodbaarsfilet met koekjes van wilde rijst.

Gerelateerde boeken:

Kitchen Confidential Kitchen Confidential

Het bestselling boek van Chef Anthony Bourdain.


Lees verder
Over Worst Over Worst

Alle slagers geheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijken doe-boek voor iedere worst liefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.


Lees verder
Italian Food Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Kroes, J.
  • ISBN 13: 9789036618335
  • Gewicht: 680 gram
  • Afmeting: 19 x 215 x 283 mm