Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Mediterraan

Da's pas koken / Mediterraan

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 3e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618304
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Da's pas koken / Mediterraan

Stelt u zich voor: u dobbert op een bootje langs de kusten van de middellandse zee, de zon brandt op uw huid. U laat zich loom in het water glijden, zwemt met het bootje naar de kant, legt aan en besluit in dit stadje te blijven. U vindt een restaurant, neemt plaats en u laat zich verrassen. En wat u dan krijgt... is niet te evenaren.Toch wel; dit boekje vormt een verzameling van recepten uit landen rond de middellandse zee, waar men nog weet wat echt leven is. Genieten zult u, met volle teugen...

Gerelateerde boeken:

Roast Chicken and Other Stories Roast Chicken and Other Stories

Een zeer betrouwbaar naslagwerk voor iedereen waarin vele ingredienten beschreven staan. Elk met een apart lemma waarin alles zeer precies beschreven staat.


Lees verder
White Heat White Heat

White Heat is een boek over de magie van Marco Pierre White, over de hitte in zijn keuken.


Lees verder
Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken

Het kookboek van de klassieke keuken, dat al sinds zijn verschijning geldt als de bijbel voor de kookliefhebber.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036618304
  • Gewicht: 684 gram
  • Afmeting: 17 x 219 x 284 mm