Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Lekker Snel
Da's pas koken / Lekker Snel
- Auteur:
- Hardcover, 96 bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- Heruitgave editie, 2005
- Uitgeverij: Rebo Productions
- ISBN 13: 9789036618298
Beschrijving Da's pas koken / Lekker Snel
U heeft een druk leven, maar u houdt wel van lekker eten. U eet regelmatig buiten de deur, maar vindt het ook fijn om thuis te koken. Soms neemt u daar uitgebreid de tijd voor. Op andere dagen heeft u minder tijd, en dan biedt dit boekje een uitkomst. Het staat vol met hedendaagse gerechten, veelal uit de landen rond de middellandse zee, met veel smaak en weinig poespas. Lamsvlees met muntboter en aardappelpuree, zalm met ananassalsa, u maakt het in een handomdraai.
Gerelateerde boeken:

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.
Lees verder

Ma Cuisine is het boek van Auguste Escoffier, geschreven voor de amateurkok. Een standaardwerk met een totaaloverzicht van de klassieke Franse keuken.
Lees verder

La Cucina Verde is een ode aan de groenten die je kweekt in de Italiaanse zon.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur:
- ISBN 13: 9789036618298
- Gewicht: 650 gram
- Afmeting: 18 x 220 x 284 mm