Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Italiaans

Da's pas koken / Italiaans

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 7e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618274
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Da's pas koken / Italiaans

In de Italiaanse keuken is niets ingewikkeld, als u de basisingrediënten in huis heeft: olijfolie, grof zeezout, zwarte peper, basilicum, rozemarijn en parmezaanse kaas en u heeft de Italiaanse touch te pakken, dan maakt u van ieder willekeurig ingrediënt een verrukkelijk gerecht. De smaak van het vlees, de vis of de groente blijft behouden en wordt versterkt, wat maakt dat de Italiaanse keuken nooit verveelt.U zult als u het nog niet bent waarschijnlijk verliefd worden op de puurheid van de Italiaanse keuken. Buon appetito!

Gerelateerde boeken:

Momofuku Momofuku

Chef-kok David Chang over Aziatische smaken en onberispelijke ingrediënten, over Ramen noodles en zijn voorkeur voor varkensvlees.


Lees verder
Jamie Jamie's 30-minute Meals

Jamie zet in op snelheid. Ook iedereen met weinig tijd kan een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zetten! (Engelstalige versie)


Lees verder
De banketbakker De banketbakker

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036618274
  • Gewicht: 638 gram
  • Afmeting: 16 x 219 x 285 mm