Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Desserts

Da's pas koken / Desserts

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 7e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618243
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Da's pas koken / Desserts

Een heerlijk dessert als kroon op uw maaltijd, als zoet hoofdgerecht of zomaar als tussendoortje - wie kan daar nu nee tegen zeggen?In dit boek vindt u talloze recepten voor zachte crèmes en puddingen, geraffineerde ijsvariaties, heerlijke gekookte en gebakken vruchten en natuurlijke klassieke desserts.Wij hebben voor iedere smaak onweerstaanbare zoete verleidingen samengesteld, van eenvoudig tot exquis, van snel tot wat arbeidsintensiever en van klassiek tot modern.

Gerelateerde boeken:

Bouchon Bouchon

In Bouchon worden alle gerechten bereid met de precisie van een toprestaurant, de smaken perfect bijeengebracht en de presentatie tot in detail uitgewerkt.


Lees verder
Ducasse - Flavors of France Ducasse - Flavors of France

In Flavors of France neemt Alain Ducasse de lezer mee op reis en laat de mooiste en heerlijkste ingrediënten en gerechten zien, ruiken en proeven die Frankrijk te bieden heeft.


Lees verder
Over Worst Over Worst

Alle slagers geheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijken doe-boek voor iedere worst liefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Heersma, Y.
  • ISBN 13: 9789036618243
  • Gewicht: 660 gram
  • Afmeting: 18 x 219 x 285 mm