Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Desserts

Da's pas koken / Desserts

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 7e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618243
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Da's pas koken / Desserts

Een heerlijk dessert als kroon op uw maaltijd, als zoet hoofdgerecht of zomaar als tussendoortje - wie kan daar nu nee tegen zeggen?In dit boek vindt u talloze recepten voor zachte crèmes en puddingen, geraffineerde ijsvariaties, heerlijke gekookte en gebakken vruchten en natuurlijke klassieke desserts.Wij hebben voor iedere smaak onweerstaanbare zoete verleidingen samengesteld, van eenvoudig tot exquis, van snel tot wat arbeidsintensiever en van klassiek tot modern.

Gerelateerde boeken:

Jamie Jamie's Italie

Jamie's Italie bevat meer dan 120 gloednieuwe recepten, samen een prachtige verzameling authentieke gerechten.


Lees verder
White Heat White Heat

White Heat is een boek over de magie van Marco Pierre White, over de hitte in zijn keuken.


Lees verder
Piri piri & sardientjes Piri piri & sardientjes

In Piri piri & sardientjes tovert Tessa Kiros een borduurwerk van recepten met laurierblaadjes, bacalhau en piri piri.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Heersma, Y.
  • ISBN 13: 9789036618243
  • Gewicht: 660 gram
  • Afmeting: 18 x 219 x 285 mm