Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > T. Pehle > Dumonts kleine lexicon van pasta

Dumonts kleine lexicon van pasta

  • Auteur: T. Pehle
  • Hardcover, 299 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618120
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine lexicon van pasta

Dit lexicon is een ware liefdesverklaring aan pasta! U vindt in dit handzame boek alles over:- De geschiedenis van pasta en de rol van pasta in de Italiaanse keuken- Alles wat u moet weten over de productie, het deeg en het zelf maken van pasta- Alfabet van verschillende soorten pasta: van agnolotti tot zitoni- Tips voor het koken, serveren, eten en bewaren van pasta- Klassieke pastarecepten, regionale specialiteiten en noedelsoorten uit de hele wereld

Gerelateerde boeken:

Taart! Taart!

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om een unieke, zelfversierde taart te maken. Dit boek helpt hierbij, stap voor stap.


Lees verder
Alinea Alinea

Alinea geeft de exacte recepten zoals die in het restaurant Alinea in Chicago geserveerd worden.


Lees verder
De Grote Larousse Gastronomique De Grote Larousse Gastronomique

De Grote Larousse Gastronomique is het klassieke naslagwerk voor koks. Het boek bevat in totaal meer dan 3.800 recepten aan aanverwante artikelen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Pehle
  • Co-auteur(s): Andrich, B.
  • Vertaler(s): Lombaert, A. de
  • ISBN 13: 9789036618120
  • Gewicht: 610 gram
  • Afmeting: 27 x 153 x 180 mm