Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > T. Pehle > Dumonts kleine lexicon van pasta

Dumonts kleine lexicon van pasta

  • Auteur: T. Pehle
  • Hardcover, 299 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618120
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine lexicon van pasta

Dit lexicon is een ware liefdesverklaring aan pasta! U vindt in dit handzame boek alles over:- De geschiedenis van pasta en de rol van pasta in de Italiaanse keuken- Alles wat u moet weten over de productie, het deeg en het zelf maken van pasta- Alfabet van verschillende soorten pasta: van agnolotti tot zitoni- Tips voor het koken, serveren, eten en bewaren van pasta- Klassieke pastarecepten, regionale specialiteiten en noedelsoorten uit de hele wereld

Gerelateerde boeken:

Plat préféré Plat préféré

Jeroen Meus gaat op zoek naar de Plat Préféré van veertien bekende gezichten en neemt je mee op deze culturele en culinaire ontdekkingsreis.


Lees verder
Ad Hoc at Home Ad Hoc at Home

Thomas Keller deelt elke-dag-recepten in zijn laatste boek.


Lees verder
Denk groenten - Lente Denk groenten - Lente

Steeds meer mensen besluiten om zelf groenten en kruiden te kweken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Pehle
  • Co-auteur(s): Andrich, B.
  • Vertaler(s): Lombaert, A. de
  • ISBN 13: 9789036618120
  • Gewicht: 610 gram
  • Afmeting: 27 x 153 x 180 mm