Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > T. Pehle > Dumonts kleine lexicon van pasta

Dumonts kleine lexicon van pasta

  • Auteur: T. Pehle
  • Hardcover, 299 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618120
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine lexicon van pasta

Dit lexicon is een ware liefdesverklaring aan pasta! U vindt in dit handzame boek alles over:- De geschiedenis van pasta en de rol van pasta in de Italiaanse keuken- Alles wat u moet weten over de productie, het deeg en het zelf maken van pasta- Alfabet van verschillende soorten pasta: van agnolotti tot zitoni- Tips voor het koken, serveren, eten en bewaren van pasta- Klassieke pastarecepten, regionale specialiteiten en noedelsoorten uit de hele wereld

Gerelateerde boeken:

Een pleidooi voor echt eten - Manifest van een eter Een pleidooi voor echt eten - Manifest van een eter

Echt eten verdwijnt uit beeld om te worden vervangen door voedingsstoffen. Michael Pollan beschrijft de gevolgen in zijn Manifest van een eter.


Lees verder
Arabia Arabia

Ruim 90 verrassende recepten op de snijlijn van de Arabische en westerse wereld.


Lees verder
Bocca Bocca

Bocca is één van de puurste kookboeken over Italie. De auteur, Jacob Kenedy, noemt het een kookboek met tanden.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Pehle
  • Co-auteur(s): Andrich, B.
  • Vertaler(s): Lombaert, A. de
  • ISBN 13: 9789036618120
  • Gewicht: 610 gram
  • Afmeting: 27 x 153 x 180 mm