Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Wijn en dranken > T. Pehle > Dumonts kleine lexicon van aperitieven & digestieven

Dumonts kleine lexicon van aperitieven & digestieven

  • Auteur: T. Pehle
  • Hardcover, 299 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618113
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine lexicon van aperitieven & digestieven

Dit lexicon gaat uitgebreid in op aperitieven en digestieven; dranken om volmaakt van te genieten. U vindt in dit handzame boek:* Uitgebreide informatie over productie, geur en smaak* Alles wat u moet weten over oorsprong, geschiedenis en speciale eigenschappen* Tips voor het kopen, bewaren en serveren van aperitieven en digestieven* Beroemde merken

Gerelateerde boeken:

Kitchen Confidential Kitchen Confidential

Het bestselling boek van Chef Anthony Bourdain.


Lees verder
Het grote Larousse chocoladeboek Het grote Larousse chocoladeboek

170 niet te weerstane, heerlijke chocoladerecepten: taart, ijs, gebak, drankjes, snoepjes om vingers en duimen bij af te likken.


Lees verder
Real Fast Food Real Fast Food

Nigel Slater presenteert meer dan 350 creatieve, heerlijke en voedzame recepten en suggesties voor degenen die liever eten dan koken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Pehle
  • Vertaler(s): Postma, Michiel
  • ISBN 13: 9789036618113
  • Gewicht: 606 gram
  • Afmeting: 29 x 153 x 177 mm