Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Wijn en dranken > T. Pehle > Dumonts kleine lexicon van aperitieven & digestieven

Dumonts kleine lexicon van aperitieven & digestieven

  • Auteur: T. Pehle
  • Hardcover, 299 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618113
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine lexicon van aperitieven & digestieven

Dit lexicon gaat uitgebreid in op aperitieven en digestieven; dranken om volmaakt van te genieten. U vindt in dit handzame boek:* Uitgebreide informatie over productie, geur en smaak* Alles wat u moet weten over oorsprong, geschiedenis en speciale eigenschappen* Tips voor het kopen, bewaren en serveren van aperitieven en digestieven* Beroemde merken

Gerelateerde boeken:

Book of Tapas Book of Tapas

Een kookboek vol heerlijke tapas. Geschreven door Simone Ortega, bekend van 1080 recepten.


Lees verder
Wijnencyclopedie Wijnencyclopedie

De Wijnencyclopedie van Jancis Robinson is een zeer complete wijnencyclopedie en door velen het beste werk op dit moment genoemd.


Lees verder
Denk groenten / De winter Denk groenten / De winter

Zelf kweken is de beste garantie om verse producten te oogsten. Je oogst de hoeveelheid die je zelf wilt op het moment dat je die zelf gaat bereiden.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Pehle
  • Vertaler(s): Postma, Michiel
  • ISBN 13: 9789036618113
  • Gewicht: 606 gram
  • Afmeting: 29 x 153 x 177 mm