Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Wijn en dranken > T. Pehle > Dumonts kleine lexicon van aperitieven & digestieven

Dumonts kleine lexicon van aperitieven & digestieven

  • Auteur: T. Pehle
  • Hardcover, 299 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036618113
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine lexicon van aperitieven & digestieven

Dit lexicon gaat uitgebreid in op aperitieven en digestieven; dranken om volmaakt van te genieten. U vindt in dit handzame boek:* Uitgebreide informatie over productie, geur en smaak* Alles wat u moet weten over oorsprong, geschiedenis en speciale eigenschappen* Tips voor het kopen, bewaren en serveren van aperitieven en digestieven* Beroemde merken

Gerelateerde boeken:

Vis en Vega Vis en Vega

4 x in de week geen vlees, met het nieuwe kookboek Vis en Vega is dat geen probleem meer. Deze heerlijke recepten krijgen iedereen aan een gezondere levensstijl.


Lees verder
Het hummingbird bakboek Het hummingbird bakboek

Het hummingbird bakboek, vol heerlijke recepten uit de beste banketbakkerij in Londen.


Lees verder
Asperges Asperges

Het kookboek Asperges van Neubauer staat vol heerlijke recepten voor het aspergeseizoen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: T. Pehle
  • Vertaler(s): Postma, Michiel
  • ISBN 13: 9789036618113
  • Gewicht: 606 gram
  • Afmeting: 29 x 153 x 177 mm